Search
Close this search box.

Kennismaken met Personal Living uit Huizen

Bij het inrichten van een nieuwe woning of een verbouwing komt er veel kijken, van een praktische indeling tot de kleur van de tegeltjes. Een prettige woonomgeving afgestemd op uw persoonlijke behoeften moet haalbaar zijn voor iedereen. Ook wanneer u beschikt over een minder grote beurs. Personal Living uit Huizen voert de meer- en minderprijs door en bewaakt het totale proces. Personal Living blijft van A tot Z betrokken bij uw woning. Als klant bent ú echter de baas. Het draait tenslotte om úw persoonlijke wensen. Omdat Personal Living betaalbare kwaliteit biedt zijn zij ook buiten Huizen actief.

Het team van Personal Living
Het team van Personal Living

In het inspiratiecentrum van Personal Living vind je een verrassende grote showroom met prachtige badkamers, keukens en een ruim assortiment aan vloeren, tegels, hang- en sluitwerk.  Hier worden woonwensen omgezet in realiteit.  Bij Personal Living worden je wensen al schetsend gevisualiseerd, je krijgt advies over indelingen en kleuren en er wordt gekeken naar de financiële en technische mogelijkheden. Hiervoor staat een team klaar van een interieurarchitect, bouwkundig architect en projectbegeleiders die alle zorgen van een verbouwing uit handen nemen.

Binnen kijken bij Personal Living
Binnen kijken bij Personal Living
Binnen kijken bij Personal Living
Binnen kijken bij Personal Living

Er moeten bij een verbouwing veel beslissingen genomen worden en vervolgens komen de diverse leveranciers die afhankelijk zijn van elkaar qua werkzaamheden en planning. Het coördineren hiervan kost veel tijd, terwijl je daarnaast ook nog de normale dagelijkse bezigheden hebt.
De medewerkers van Personal Living begeleiden het totale proces. Alles wordt precies zo opgeleverd zoals je het bedoeld had. Van afbouw van een nieuwbouwwoning of het vernieuwen van de badkamer. Dat alles in een zo kort mogelijke tijd met zo min mogelijk overlast.

De interieurarchitect laat zien wat er allemaal mogelijk is. Op het bureau liggen diverse interieurontwerpen en op het computerscherm zijn gedetailleerde 3D-scans zichtbaar. “Wij starten hier aan de keukentafel. Hier vertalen we jouw wensen naar een concreet plan. Dat kunnen interne verbouwingen zijn, waarbij we nieuwe indelingen maken tot aan de afbouw met een keuken of bijvoorbeeld een kamer-en-suite. Hiervan maken we schetsen of een computeranimatie zodat je vooraf al een impressie krijgt van de sfeer in jouw nieuwe woonomgeving.

Personalliving-12

Personal Living verzorgt het hele traject: van eerste schets tot uitvoeringstekening én bouwbegeleiding. Bij onze adviesafdeling gaat het dus niet alleen om de badkamer of keuken, wij kijken breder naar je plannen. De adviseur voorziet je hierbij van vakkundig advies en verzorgt zo nodig de complete omgevingsvergunning. Ontzorgen van A tot Z.

Het Inspiratiecentrum van Personal Living in Huizen
Het Inspiratiecentrum van Personal Living in Huizen

Wil je zien wat Personal Living allemaal voor jou kan doen, kijk dan eens op de leuke moodboards op de Pinterestpagina van Personal Living. Deze worden steeds aangevuld met de mooie projecten en ontwerpen die reeds zijn gecreëerd. Wil je ook eens een kijkje nemen in het prachtige inspiratiecentrum, dat kan, maar het liefst op afspraak. Je krijgt dan geheel vrijblijvend de mogelijkheid je wensen te bespreken en advies wat men voor jou kan betekenen.
www.personalliving.nl Postbus 190 | 1271 AM Huizen | Ambachtsweg 42 | T 035 528 78 00 | info@personalliving.nl

Foto’s: Inge Jansen/Oogophuizen.nl 
Fotografe Inge Jansen brengt voor Oog op Huizen dagelijks de gemeente Huizen in beeld. Iedere dag ziet u hier nieuwe foto’s van Huizen, haar inwoners en ondernemers. Huizen van A tot Z in beeld. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk mee.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More