Search
Close this search box.

Couronne advocaten opent nieuw kantoor aan de 1e Dorpsstraat te Zeist

Couronne Advocaten heeft 27 mei jl feestelijk de opening van haar nieuwe locatie gevierd. Naast vele genodigden was wethouder de heer M. Fluitman aanwezig om het pand gevestigd aan de 1e Dorpsstraat 22 symbolisch van een strik te ontdoen. De heer Fluitman roemt in zijn toespraak het enthousiasme en de bevlogenheid waarmee de advocaten, Farida Ettaia en Cindy Steijgerwalt over hun werk spreken. 

Couronne Advocaten is al langer gevestigd in Zeist, maar na de uitbreiding van het kantoor moest ook de locatie meegroeien. Nu gevestigd naast het gemeentehuis, met parkeerplaatsen achter het kantoor en met voldoende uitbreidingsmogelijkheden heeft Couronne Advocaten haar plek in Zeist gevonden.

Wethouder Marcel Fluitman opent het pand
Wethouder Marcel Fluitman opent het pand

De advocaten, Farida Ettaia en Cindy Steijgerwalt, hebben genoten van alle aandacht van relaties, vrienden en familie. “Het was een bijzondere dag, waar we niet alleen stil hebben gestaan bij ons nieuwe pand maar ook onze fantastische samenwerking. We hebben genoten van de speech van de heer Fluitman. Het was erg leuk om zoveel positieve reacties te ontvangen over ons kantoor en de locatie. Het is onze bedoeling om nog jaren in Zeist onze juridische diensten aan te bieden en we zijn voornemens om ons kantoor uit te breiden met advocaten die net als wij een specialisme hebben en gepassioneerd zijn over het werk dat wij mogen doen”

Ook was er gedurende dag een mogelijkheid om binnen te lopen zonder afspraak en gratis juridisch advies in te winnen. Of gewoon voor nieuwsgierigen die kennis wilde maken met het kantoor.
Het kantoor is geboren uit het idee dat de gespecialiseerde advocaten vooral op grotere kantoren werken en de particulieren vaak een generalist als advocaat hebben. Het specialisme wordt nu aangeboden op een laagdrempeliger kantoor waarbij betrokkenheid en goede begeleiding voorop staat.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More