Atelier Walkart: tijdens de bouw is de winkel gewoon open!

Walkart Atelier en de Kaarsenmakerij blijven gewoon open

De medewerkers en cliënten van Atelier Walkart zijn er niet blij mee. Zij worden tijdens de verbouwing ingepakt achter de schotten en steigers van het Walkart House. Het oude Gemeentehuis krijgt een bestemming als luxe appartementencomplex ‘Walkart House’. Atelier Walkart is dan niet meer vanaf de straatkant te zien. Maar het atelier blijft gewoon open: de cliënten en begeleiders van Reinaerde zijn er wél!

In het atelier worden nog steeds ronde-, vierkante-, grote-, kleine-, groene-, blauwe- en seizoenskaarsen gemaakt. Ook voor een speciale wens kunt u bij Atelier Walkart terecht.  Het atelier is tijdens de verbouwing gewoon goed en veilig te bereiken.

Als compensatie voor het ongemak zullen er iedere maand speciale aanbiedingen zijn. Deze worden aangekondigd via het hekwerk of de borden op de stoep.  Ze zijn dan misschien wel even ‘uit het oog’ van de voorbijganger maar ze doen er alles aan om niet ‘uit het hart’ van de klanten raken. Het Walkart Atelier en de Kaarsenmakerij blijven gewoon open

Oog op Zeist

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 10.00-16.00 uur

U bent van harte welkom!

Walkart Atelier en de Kaarsenmakerij blijven gewoon open

Walkart Atelier en de Kaarsenmakerij blijven gewoon open

 

Atelier Walkart
Slotlaan 24
3701 GL Zeist
Telefoon: 030-6919208
E-mail: atelierwalkart@reinaerde.nl

Reinaerde Atelier Walkart ligt tegenover het Walkart park en het gemeentehuis van Zeist.

Reinaerde Atelier Walkart is geopend:
Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur
Zaterdag van 11.00 -16.00 uur

Voor Jou Uitgezocht