Search
Close this search box.

Nooitgedacht Straatfeest

Nooitgedacht dat ze het nog eens zouden meemaken, de jeugd uit deze straat in het centrum van Zeist. 25 jaar geleden was er het laatste straatfeest. Inmiddels is er een nieuwe generatie in de straat komen wonen. Hierdoor bruist de straat weer van de jonge kinderen, die lekker willen buitenspelen. Hoog tijd voor een straatfeest! En afgelopen zaterdag was het zover. 

Op de Nooitgedacht hoeft de straat niet te worden afgezet: er is plek voor een bar, partytenten, springkussen en klimzuil op het parkeerterreintje. De Nooitgedacht verwelkomde tijdens het straatfeest ook de nieuwste bewoners. Zij zijn er net komen wonen. “Het straatfeest is een mooie manier om kennis te maken met onze buren.”

Vooraf dreigde een weeralarm met zware regenbuien vooraf roet in het eten te gooien. De organisatoren waren erg blij dat zij zich niet tot aflasten hadden laten verleiden. Van noodweer was zaterdagmiddag geen sprake.

Nooitgedacht is een straat in het centrum van Zeist in de buurt van Figi evenwijdig aan de Slotlaan en de Laan van Beek en Royen. De straat is waarschijnlijk vernoemd naar het huis ‘Nooit Gedacht’   uit deze straat.

Belletje trekken op hoogte in de Nooitgedacht

Belletje trekken op hoogte in de Nooitgedacht

Nooitgedacht hier nog eens een klimmetje te wagen.
Nooitgedacht hier nog eens een klimmetje te wagen.
Sminck een van de vaste onderdelen van een straatfeest
Schminken is een van de vaste onderdelen van een straatfeest
De nieuwste bewoners van de Nooitgedacht konden meteen aanschuiven bij het straatfeest
De nieuwste bewoners van de Nooitgedacht konden meteen aanschuiven bij het straatfeest
Nooitgedacht Samen pannenkoeken eten
Nooitgedacht: Samen pannenkoeken eten

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More