Nooitgedacht Straatfeest

Nooitgedacht heeft voor het eerst in 25 jaar een straatfeest

Nooitgedacht dat ze het nog eens zouden meemaken, de jeugd uit deze straat in het centrum van Zeist. 25 jaar geleden was er het laatste straatfeest. Inmiddels is er een nieuwe generatie in de straat komen wonen. Hierdoor bruist de straat weer van de jonge kinderen, die lekker willen buitenspelen. Hoog tijd voor een straatfeest! En afgelopen zaterdag was het zover. 

Op de Nooitgedacht hoeft de straat niet te worden afgezet: er is plek voor een bar, partytenten, springkussen en klimzuil op het parkeerterreintje. De Nooitgedacht verwelkomde tijdens het straatfeest ook de nieuwste bewoners. Zij zijn er net komen wonen. “Het straatfeest is een mooie manier om kennis te maken met onze buren.”

Vooraf dreigde een weeralarm met zware regenbuien vooraf roet in het eten te gooien. De organisatoren waren erg blij dat zij zich niet tot aflasten hadden laten verleiden. Van noodweer was zaterdagmiddag geen sprake.

Nooitgedacht is een straat in het centrum van Zeist in de buurt van Figi evenwijdig aan de Slotlaan en de Laan van Beek en Royen. De straat is waarschijnlijk vernoemd naar het huis ‘Nooit Gedacht’   uit deze straat.

Belletje trekken op hoogte in de Nooitgedacht

Belletje trekken op hoogte in de Nooitgedacht

Nooitgedacht hier nog eens een klimmetje te wagen.

Nooitgedacht hier nog eens een klimmetje te wagen.

Sminck een van de vaste onderdelen van een straatfeest

Schminken is een van de vaste onderdelen van een straatfeest

De nieuwste bewoners van de Nooitgedacht konden meteen aanschuiven bij het straatfeest

De nieuwste bewoners van de Nooitgedacht konden meteen aanschuiven bij het straatfeest

Nooitgedacht Samen pannenkoeken eten

Nooitgedacht: Samen pannenkoeken eten

Voor Jou Uitgezocht