Search
Close this search box.

Happy Hippy Weekend in centrum van Zeist

Het weekend van 27, 28 en 29 mei is het Happy Hippy Weekend in centrum van Zeist. De ondernemers van het centrum maken het winkelen extra gezellig en organiseren een aantal evenementen in hun winkelgebied.

Op vrijdagavond draaien overal in het centrum DJ’s muziek met als thema Happy Hippy. Op zaterdag 28 mei van 10:00 tot 17:00 is de Ibiza Market op het Belcour. Het winkelplein in het centrum van Zeist wordt omgetoverd in Spaanse strand- en eilandsferen. Op de Ibiza Market kun je terecht voor producten die gerelateerd is aan de Ibiza lifestyle en fashion. De lekkere hapjes en drankjes en de heerlijke Ibiza sound zullen niet ontbreken.

Op zondag 29 mei is het koopzondag in het centrum van Zeist. In de Allegrotuin is er weer zo’n oergezelllige happy happy market. In de tuin kun je ongedwongen shoppen onder het genot van  Hippy muziek, hapjes, drankjes en de happy gezelligheid.  De Allegrotuin ligt direct naast Eetcafé Pandarve (hoek Antonlaan / Weeshuislaan).

Het thema van dit eerste shoppingweekend in het centrum is bedacht door Bianca Weber van Wai Wurrie op de Slotlaan 123. De Happy Hippy markten zijn helemaal haar ding. Gewoon gezelligheid in een lekker ongedwongen sfeertje.

Voor Bianca is het toch al een extra drukke week. Voorafgaande aan de Happy Hippy markt op zondag heeft zij op woensdagavond 25 mei een Ladies Night & Modeshow powered by Wai Wurrie & Bella in de Peppel, op de Montaubanstraat. WaiWurrie organiseert deze avond in samenwerking met Bella Mode op het Belcour.

Happy Hippy Shopping weekendn in Centrum van Zeist
Happy Hippy Shopping weekendn in Centrum van Zeist

Gedurende het hele shopping weekend zijn de winkels en terrassen open, zodat het ook buiten de markten gezellig is. Voor wie met de auto komt: op zondag is parkeren gratis, behalve in de garages met een slagboom. Eind juni is het volgende thema weekend in Zeist. Het thema is dan Kunst en Kitsch.

13227720_1022599614488942_2528648759812334092_oThema’s voor 2016 zijn:
Mei: Happy Hippy Market
Juni: Tussen Kunst en Kitsch
Juli: Zeist op de kaart
Augustus: Sportief Zeist
September: Mode Zeist
Oktober: Autumn Leaves
November: Sinterklaas
December: Kerstmis

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More