Search
Close this search box.

Lifeliner brengt trauma-artsen ter assistentie (Video vertrek helicopter)

Woensdagmiddag landde er rond 4 uur een trauma helikopter op het bouwterrein aan de kerkweg. De lifeliner met twee trauma artsen was met spoed opgeroepen om te assisteren bij een reanimatie op de Voorheuvel in het centrum van Zeist. Samen met het personeel van 3 ambulances werd het slachtoffer ter plaatse behandeld. Vervolgens is het onder begeleiding van motoragenten naar het UMC vervoerd. Hoe het slachtoffer er aan toe is en wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend. Een van de trauma artsen is meegegaan met de ambulance naar het UMC. De ander arts vertrok met de lifeliner vanaf het bouwterrein aan de kerkweg naast het politiebureau. Dit schouwspel werd gadegeslagen voor verbaasde omwonende en passanten. Het gebeurt gelukkig niet iedere dag dat er een traumahelikopter in je achtertuin land. Aldus een van de bewoners. .

Oog op Zeist
Trauma Helicopter landt bouwterrein kerkweg

Oog op Zeist OOZ__160525_M1B6267_Zeist_Mel_Boas Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More