Search
Close this search box.

Happy ladiesnight in de Peppel

Woensdag avond was de Peppel de goed gevuld met happy Zeister dames, die waren afgekomen op de WaiWurrie Ladiesnight. De dames waren ontvangen met een glaasje prosecco. De dames werden gedurende een klein uur getrakteerd op een modeshow met kleding uit de collectie van WaiWurrie en Bella Mode. Op de modeshow was een ruim aanbod aan zomer jurkjes en andere zomerse tenues. De kleding werd op de catwalk gedragen door klanten van de beide winkels. Ondertussen konden de dames hun wenkbrauwen laten epileren. Je nagels laten lakken.

Daarna begonnen Bianca’ s dol dwaze dagen met een loterij waarvan de opbrengst ten goede komt aan de voedselbank zeist. Ondertussen begonnen de dames waar ze voor gekomen waren. Shoppen. Rond een uurtje of 9 waren de tassen van Wai Wurrie en Bella Mode vrij wel op. Zo ging iedereen blij naar huis. Bekijk alle foto’s van de Ladies Night in dit Facebook Album van OogOpZeist.nl

 

Klanten showen kleding van WaiWurrie en Bella Mode
Klanten showen kleding van WaiWurrie en Bella Mode
Klanten showen kleding van WaiWurrie en Bella Mode
Klanten showen kleding van WaiWurrie en Bella Mode
Wai Jurrie Jurkjes op Ladies Night in de Peppel
Wai Jurrie Jurkjes op Ladies Night in de Peppel
Bella Mode setje
Bella Mode setje
Je kon je tenen laten lakken tijdens de ladies Night
Je kon je tenen laten lakken tijdens de ladies Night
De loterij met ook een online mindfullness cursus als een van de prijzen
De loterij met ook een online mindfullness cursus als een van de prijzen
Hebben we wat gewonnen op de Ladies Night
Hebben we wat gewonnen op de Ladies Night
Wai Wurrie Ladies Night in de Peppel
Wai Wurrie Ladies Night in de Peppel
Even showen
Even showen
Bijna alle tasjes waren op.
Bijna alle tasjes waren op.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More