Search
Close this search box.

Flexwerken op het perron van Den Dolder

Een aantal zelfstandige ondernemers uit Den Dolder en omgeving heeft de handen ineen geslagen om in het karakteristieke stationsgebouw van Den Dolder flexwerkplekken en vergaderruimte te creëren. Op donderdag 9 juni is het tussen 17.00 en 20.00 uur open huis voor zelfstandig ondernemers die interesse hebben om in het monumentale pand te werken of te vergaderen.
 
Na jarenlange verwaarlozing is de NS twee jaar geleden gestart met het opknappen van de buitenkant van het stationsgebouw. De ondernemers hebben dit aangegrepen om in het gebouw flexwerkplekken en vergaderruimte te creëren. In Den Dolder mist nu nog de mogelijkheid van een zakelijke ontmoetingsplek waar je als zelfstandige zonder kantoor af en toe kunt werken, afspreken of een vergadering houden. Als lid van de coöperatieve vereniging Den Dolder CS kunnen zelfstandige ondernemers gebruik kunnen maken van het gebouw, tegen kostendekkende tarieven van rond de 70 tot 80 euro per maand.
 
Daarnaast zullen er met grote regelmaat zakelijke netwerkbijeenkomsten gehouden worden. Daardoor leidt dit initiatief niet alleen tot een nuttige herbestemming van het monumentale stationsgebouw, dat uit 1914 dateert, maar zorgt het ook voor sociale cohesie in het dorp. 
 
In de zomer wordt de binnenkant verbouwd, met behoud van karakteristieke elementen zoals de haard van de voormalige eerste klas wachtruimte, waarna het stationsgebouw in september of oktober de deuren opent. Er komt een gemeenschappelijke flexwerkruimte (16 plekken), een grote vergaderruimte (ca. 10 personen), een overlegkamertje (2 personen) en een pantry. Voorzien van goede wifi, dito koffiemachine en toegang met een elektronische sleutel. Dubbel glas en dakisolatie beperken de geluidsoverlast. 
 
Belangstellenden zijn op donderdag 9 juni tussen 17.00 en 20.00 uur van welkom in het stationsgebouw. De initiatiefnemers leiden rond, leggen uit en beantwoorden vragen. Mensen die interesse hebben, maar niet kunnen op 9 juni, kunnen een email sturen naar info@dendoldercs.nl. Meer informatie: www.dendoldercs.nl
DenDolder CS een nieuwe plek om te flexwerken
DenDolder CS een nieuwe plek om te flexwerken
DenDolder CS een nieuwe plek om te flexwerken
DenDolder CS een nieuwe plek om te flexwerken

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More