Search
Close this search box.

JDRF Rondje om Slot Zeist voor Type 1 Diabetes

De JDRF One Walk is een evenement dat draait om één doel: stappen zetten voor een wereld zonder Type 1 Diabetes! JDRF financiert wereldwijd wetenschappelijk onderzoek naar het genezen, voorkomen en behandelen van Type 1 Diabetes (T1D). Met een symbolische wandeling van 3 kilometer rondom Slot Zeist werd er geld opgehaald voor Diabetes onderzoek.  

Iedereen liep mee: van de allerkleinsten tot opa en oma! De JDRF One Walk wordt in Nederland al voor de 5de keer gehouden maar het is het tweede achtereenvolgende jaar dat deze wandeling ook rondom Slot Zeist loopt. Voordat de walk van start ging was een kort woordje door zorgwethouder Marcel Fluitman.

De deelnemers lieten zich in de periode voorafgaand aan 4 juni door vrienden, familie en kennissen sponsoren op hun eigen actiepagina via de JDRF website.

De JDRF One Walk is meer dan een wandeling!  Het is een verbroederingsbijeenkomst voor mensen  uit het hele land die  op de een of andere manier door Type 1 Diabetes geraakt worden. Een hoogtepunt was de CatWalk Show die dit jaar voor het eerst plaatsvond.

JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen
JDRF Walk rond Slot Zeist van Diaetes Type 1 naar Diabetes type geen

Er waren een hoop activiteiten tijdens de JDRF One Walk

Sfeervolle Live Band
Springkussen Paradijs
T1D Infomarkt met de nieuwste diabetesproducten
Wetenschappers aan het woord
T1D jongvolwassenen lifestyle panel
Sport en spel, voor jong en oud
T1D Loterij

Type 1 Diabetes Onderzoek

JDRF financiert wereldwijd wetenschappelijk onderzoek naar het genezen, voorkomen en behandelen van Type 1 Diabetes (T1D). JDRF  is de enige organisatie in de wereld met een daadkrachtig en realistisch plan voor nieuwe behandelmethoden die het leven van mensen met Type 1 Diabetes structureel verbeteren en uiteindelijk voor een wereld zonder T1D. Het uiteindelijke doel is een wereld zonder T1D.

#JDRF #jdrfwalk #Zeist #SlotZeist #Diabetes #T1D, JDRF One Walk, wandeling,

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More