Kom 11 juni naar de kleurrijke vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove!

Zaterdag 11 juni 2016 organiseren de winkeliers van winkelcentrum Vollenhove een vrijmarkt, speciaal voor de bewoners van de kleurrijke wijk Vollenhove. Iedere bewoner kan zijn eigen kraam  krijgen om waren aan de man te brengen. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij alle winkels. Alle winkeliers nodigen jullie uit om een kraam te nemen of gezellig langs te komen. 

Vrijmarkt in Winkelcentrum Vollenhove

Vrijmarkt in Winkelcentrum Vollenhove

Voor kinderen is er een aparte marktstraat met kraampjes langs de vijver van het winkelcentrum. Kinderen kunnen hier hun spulletjes verkopen.

Er zijn  verschillende activiteiten voor kinderen zoals een springkussen, multiplay, een clown en kinderen kunnen zich laten schminken. DJ XX verzorgt de musikale omlijsting van de vrijmarkt.

Alle sportverenigingen van Zeist zijn uitgenodigd om zich te presenteren op deze vrijmarkt. Op zoek naar nieuwe leden geven zij mooie demonstraties weg.

Van de 100 beschikbare kramen zijn er nog een paar over. Wees dus snel om je aan te melden. Vol is vol. Ook voor commerciële verkoop zijn kramen beschikbaar.

Voor commerciële instellingen buiten Vollenhove worden kramen van 4 meter aangeboden voor € 35,=.

Voor Jou Uitgezocht