Search
Close this search box.

Kom 11 juni naar de kleurrijke vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove!

Zaterdag 11 juni 2016 organiseren de winkeliers van winkelcentrum Vollenhove een vrijmarkt, speciaal voor de bewoners van de kleurrijke wijk Vollenhove. Iedere bewoner kan zijn eigen kraam  krijgen om waren aan de man te brengen. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij alle winkels. Alle winkeliers nodigen jullie uit om een kraam te nemen of gezellig langs te komen. 

Vrijmarkt in Winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in Winkelcentrum Vollenhove

Voor kinderen is er een aparte marktstraat met kraampjes langs de vijver van het winkelcentrum. Kinderen kunnen hier hun spulletjes verkopen.

Er zijn  verschillende activiteiten voor kinderen zoals een springkussen, multiplay, een clown en kinderen kunnen zich laten schminken. DJ XX verzorgt de musikale omlijsting van de vrijmarkt.

Alle sportverenigingen van Zeist zijn uitgenodigd om zich te presenteren op deze vrijmarkt. Op zoek naar nieuwe leden geven zij mooie demonstraties weg.

Van de 100 beschikbare kramen zijn er nog een paar over. Wees dus snel om je aan te melden. Vol is vol. Ook voor commerciële verkoop zijn kramen beschikbaar.

Voor commerciële instellingen buiten Vollenhove worden kramen van 4 meter aangeboden voor € 35,=.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More