Search
Close this search box.

Zeemeerminnen in Zwembad Dijnselburg.

Zeemeerminnen spreken al eeuwen tot de verbeelding. Over de hele wereld bestaan mythen en sagen hierover. Maar heb je ze ooit in het echt gezien? Op Zondag 12 Juni 2016 heb je de kans om niet één, maar vier (!!) zeemeerminnen te zien in zwembad Dijnselburg. Elk jaar organiseert het zwembad een themadag, en dit jaar zijn deze magische wezens te gast om te laten zien wat het is om zeemeermin te zijn.

Van 11:00 tot 15:00 uur kun je zien hoe Mermaid Crystal, Vicky Mermaid, Mermaid Abigail én Mermaid Nyxe samen zwemmen, ringen blazen onderwater, en natuurlijk met je op de foto gaan. Kun je er na deze dag geen genoeg van krijgen, en wil je zelf leren zwemmen als een zeemeermin? Mermaid Crystal opent in samenwerking met zwembad Dijnselburg en ESKO Diveworld de eerste zeemeermin school voor (jong) volwassenen.

Nieuwsgierig? Vraag hier naar als je 12 juni gezellig langs komt op de thema dag die tevens ook de kick-off is van Meermin School Nederland.

Zwembad Dijnselburg
Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

ESKO Diveworld
Voorheuvel 64
3701 JG Zeist
Tel: +31 (0)30 692 50 88
E-mail: info@eskodiveworld.com

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More