Search
Close this search box.

Robert Jan Kramer neemt afscheid van Phoenix keepers

Een kleine kern van Phoenix jeugd hockey keepers heeft zaterdagmiddag Robert Jan Kramer bedankt voor 16 jaar keepersclub bij Hockeyclub Phoenix. Twee generaties geleden richtte Robert Jan de keeperclub op bij Phoenix met op maandag een specifiek op hockeykeepers gerichte training.

Door het vertrek van Robert Jan Kramer verliest Phoenix één van haar zelf benoemde steunpilaren. Niet alleen organiseerde Robert Jan de keeperstraining maar 16 jaar lang trainde Robert Jan de keeperstrainers en gaf ook zelf trainingen aan de geharnaste jongens en meisjes van het hockeyveld.

Hij was ook verantwoordelijk voor het up to date houden van het keepersmateriaal. Daarnaast is hij ook actief als scheidsrechter, groundsman en aanspreekpunt voor de hockeybond voor alle wijzigingen in het westrijdschema. Daarnaast begeleidde hij ook enkele teams.

Robert Jan zal als een echte Phoenix, het komende seizoen mogelijk op een andere hockeyplek uit de as herrijzen. Hoe hij zich gaat inzetten voor de hockeysport weet hij nog niet.

Voorronde Club Shootout kampioenschappen op SV Phoenix Zeist. onder leiding van Robert Jan Kramer

Voorronde Club Shootout kampioenschappen op SV Phoenix Zeist. onder leiding van Robert Jan Kramer

Robert jan Kramer de nummer1 van de Phoenix keepers
Robert jan Kramer de nummer1 van de Phoenix keepers

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More