Festijn op de Steyn

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Het was gezellig druk op het Steynfesteyn, de jaarlijkse braderie van Steynlaan ondernemers. Voor één dag in het jaar waren langsscheurende auto’s en crossende fietsers verbannen en kon over de hele lengte van de Steynlaan tussen Bergweg en Antonlaan worden gewandeld, van kraampje naar kraampje.

Van thee met wat lekkers op de Bank van Zoet bij Home of Hearts, langs the Thaise glimlachende dames van het nieuwste Thaise restaurant ‘The Thai Orchard’ om vervolgens langs de bloemenkettingen van Puur voor de Sier uit te komen. Met een ketting om en een thaise loempia achter de kiezen op weg naar de voor één keer buiten neergezette marktkramen van Jouwmarktkraam.nl.

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Maar liefst tien kramen presenteerden zich op de stoep voor de deur van de winkel waaronder JeroliDe Schatkamer van Sophie , Treffini , Los steekjeBakker Albert ZeistWebshopmarlin.nlPlattelandwinkel de Achterdijk en Twintes.

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Steynlaan festijn op de tweede zaterdag in juni

Daarna kon je lekker gaan zitten bij Karbonkel voor door Wendela vers gebakken pannenkoeken. De kinderen konden ook nog speksteen bewerken aan de straatkant.Uiteindelijk werd je vlak voor de Antonlaan onthaald met bier van Café Guust en de Schavuit en muziek van de Helden van Holland jr.

Volgend jaar is er weer een Steynlaan Festijn op de tweede zaterdag van juni, zo staat het al een paar jaar op de banners die ieder jaar worden gebruikt. Misschien handige informatie voor alle andere ondernemersverenigingen die op deze dag een braderie willen organiseren. Boek zaterdag 10 juni maar vast af. Dan is er weer een Festijn op de Steijn. Bekijk de overige foto’s van het Steijnlaan Festijn in he album op de Facebook pagina van OogOpZeist.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: