Search
Close this search box.

Aandeel In Elkaar Week Rabobank UHR

Deze week zetten meer dan 100 enthousiaste medewerkers van Rabobank Utrechtse Heuvelrug zich in bij diverse vrijwilligersprojecten. Tussen 13 tot 17 juni is namelijk de ‘Aandeel-in-elkaar-week’. De vrijwilligersprojecten vinden plaats bij Abrona, Accolade zorggroep, Altrecht, Charim, de Ezelsociëteit, Timon, Prinses Maxima Manege, Pro Intermetzo, Warande, Reinaerde, en Kasteel Amerongen. De Rabomedewerkers pakken diverse klussen aan zoals de tuin opknappen, schoonmaken, verven en klussen, wandelen, taarten bakken.

Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.
Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.
Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.
Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.
Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.
Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.

Maandag ochtend ging de eerste groep medewerkers al meteen van start bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder. De medewerkers hingen nieuwe voedertroggen op in de stallen. De muren van de grote bak kreeg ook een grondige opknap beurt. De Prinses Máxima Manege is een hippisch therapeutisch centrum voor mensen met en zonder beperkingen.

Daarnaast zamelen de medewerkers deze week spullen in voor Stichting Winkel zonder Kassa uit De Bilt (een Mode & Cosmetica winkel voor vrouwen die zich geen mode of cosmetica spullen  kunnen veroorloven) en Stichting Vluchtelingkinderen. Bij het inzamelpunt  kunnen bezoekers, personeel en leden van de Rabobank hun donatie in de vorm van kleding en uiterlijke verzorgingsproducten afgeven.  Op 20 Juni neemt Stichting Winkel zonder Kassa dit feestelijk in ontvangst. Rabobank Utrechtse Heuvelrug is hele jaar door betrokken bij de regio maar tijdens de Aandeel-in-elkaar week leggen ze hier nog eens extra de focus op.

Opening Rabobank UHR Aandeel in Elkaar week.
Opening Rabobank UHR Aandeel in Elkaar week.

De Aandeel in Elkaar Week van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug vind plaats van 13-16 juni. Deze week wordt mede georganiseerd door Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More