Search
Close this search box.

Aandeel In Elkaar Week Rabobank UHR

Deze week zetten meer dan 100 enthousiaste medewerkers van Rabobank Utrechtse Heuvelrug zich in bij diverse vrijwilligersprojecten. Tussen 13 tot 17 juni is namelijk de ‘Aandeel-in-elkaar-week’. De vrijwilligersprojecten vinden plaats bij Abrona, Accolade zorggroep, Altrecht, Charim, de Ezelsociëteit, Timon, Prinses Maxima Manege, Pro Intermetzo, Warande, Reinaerde, en Kasteel Amerongen. De Rabomedewerkers pakken diverse klussen aan zoals de tuin opknappen, schoonmaken, verven en klussen, wandelen, taarten bakken.

Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.
Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.
Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.
Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.
Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.
Rabobank UHR aan het klussen bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder in het kader van de Aandeel in Elkaar week.

Maandag ochtend ging de eerste groep medewerkers al meteen van start bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder. De medewerkers hingen nieuwe voedertroggen op in de stallen. De muren van de grote bak kreeg ook een grondige opknap beurt. De Prinses Máxima Manege is een hippisch therapeutisch centrum voor mensen met en zonder beperkingen.

Daarnaast zamelen de medewerkers deze week spullen in voor Stichting Winkel zonder Kassa uit De Bilt (een Mode & Cosmetica winkel voor vrouwen die zich geen mode of cosmetica spullen  kunnen veroorloven) en Stichting Vluchtelingkinderen. Bij het inzamelpunt  kunnen bezoekers, personeel en leden van de Rabobank hun donatie in de vorm van kleding en uiterlijke verzorgingsproducten afgeven.  Op 20 Juni neemt Stichting Winkel zonder Kassa dit feestelijk in ontvangst. Rabobank Utrechtse Heuvelrug is hele jaar door betrokken bij de regio maar tijdens de Aandeel-in-elkaar week leggen ze hier nog eens extra de focus op.

Opening Rabobank UHR Aandeel in Elkaar week.
Opening Rabobank UHR Aandeel in Elkaar week.

De Aandeel in Elkaar Week van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug vind plaats van 13-16 juni. Deze week wordt mede georganiseerd door Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More