Search
Close this search box.

Verrassend Wijndiner van La Collina ism de Proeftafel (Video)

Op donderdagavond 23 juni organiseren De Proeftafel en La Collina, het mediterrane restaurant op de Voorheuvel in Zeist, een wijndiner. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Het beloofd een bijzondere avond te worden vol met verrassende combinaties van mediterraan eten en wijnen uit landen rondom de Middellandse Zee. Om 18.15u begint de avond in De Proeftafel met een lekker aperitief. Nieuwe bezoekers kunnen dan kennis maken met met de Proeftafel. . Daarna lopen we om 18.45u om de hoek naar La Collina. alwaar drie gangen heerlijk Italiaans eten gepresenteerd worden. De Proeftafel verzorgt de bijpassende bijzondere mediterrane wijnen. Bij deze word je van harte uitgenodigd om heerlijk te komen genieten en dat voor  van €42,50, alles inbegrepen. Wel graag even van te voren hier reserveren.

Verrassend mediteraan Wijndiner van La Collina en de Proeftafel
Verrassend mediteraan Wijndiner van La Collina en de Proeftafel

Aanmelden:
info@lacollina.nl / 030-6919981
info@deproeftafel.nl /030 227 0041

Kosten 42,50 3-gangendiner inclusief aperitief en 6 soorten wijn
Verrassend mediteraan Wijndiner van La Collina en de Proeftafel
Verrassend mediteraan Wijndiner van La Collina en de Proeftafel

[two_first]

La Collina 

Voorheuvel 73
3701 JD Zeist
030-6919981
info@lacollina.nl
[/two_first][two_second]

De Proeftafel
Rozenstraat 15a
3702VK  Zeist, Nederland
030 227 0041
info@DeProeftafel.nl
[/two_second]

la Collina, Wijndiner, De Proeftafel, Wijn, wijnen, mediterraan, Voorheuvel, Zeist,

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More