Search
Close this search box.

‘Meet the artist’ bij Galerie Kortom tijdens kunst & Kitch

De komende weekenden bij Galerie Kortom staan in het teken van ‘live’ kunst. Live muziek, een live kunstproject-in-uitvoering en een live meet and greet met kunstenaars in de galerie.

‘Meet the artist’
Op zondag 26 juni zijn ’s middags, van 15:00 tot sluitingstijd, kunstenaars van de huidige expositie en van vorige exposities aanwezig. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennismaken met schilders, beeldhouwers, keramisten en fotografen zoals Francisca Kalmijn, Ron van der Werf, Yvonne Kok, Gita en Ton Kalishoek, Joost Nijhoff, Gea Hosper en vele anderen. Zij vertellen u graag alles over hun werk. De kunstenaars ‘meet and greet’ markeert bovendien de start van een speciale kortingsactie (tot 20%). Degenen die op 26 juni een kunstwerk kopen, kunnen meedoen aan een betalingsregeling in termijnen en maken bovendien kans op een kunstboek naar keuze. De kortingsactie loopt nog tot het einde van de tentoonstelling ‘East meets West’, namelijk tot en met 16 juli.

Beelden van Elvia Cor (Barcelona) tijdens East meets West in Galerie Kortom. East meets West in presentatie Galerie Kortom. Met kunst uit alle windstreken, van China tot Spanje, en met de natuur als inspiratiebron.
Beelden van Elvia Cor (Barcelona) tijdens East meets West in Galerie Kortom. East meets West in presentatie Galerie Kortom. Met kunst uit alle windstreken, van China tot Spanje, en met de natuur als inspiratiebron.
East meets West in presentatie Galerie Kortom. Met kunst uit alle windstreken, van China tot Spanje, en met de natuur als inspiratiebron.
East meets West in presentatie Galerie Kortom. Met kunst uit alle windstreken, van China tot Spanje, en met de natuur als inspiratiebron.
Ton Kalishoek
Ton Kalishoek
Meet en greet
Meet en greet

Activiteiten rondom koopweekend ‘kunst en kitsch’
Tevens is er rondom de galerie veel te zien en te beleven in het kader van het thema-koopweekend ‘kunst en kitsch’. Dit wordt georganiseerd door centrummanagement en de winkeliers waaronder
Galerie Kortom. Heeft u bijvoorbeeld zelf nog wat kunst staan en wilt u weten hoeveel deze waard zijn? Vanaf 14:00 uur zijn twee gecertificeerde taxateurs aanwezig om uw kunstwerk te beoordelen, van schilderijen tot zilverwerk. De taxateurs zijn bij mooi weer buiten voor de galerie en bij slecht weer binnen in de galerie te vinden.

Op het marktplein is een kunstmarkt waar diverse kunstenaars hun werk presenteren en verkopen. Schrikt u daarnaast niet van de vele auto’s op het plein: het is de Kofferbak-sale waarbij particulieren op een ludieke manier hun tweedehands spullen aanbieden. Dit alles wordt begeleid door diverse optredens en activiteiten op een podium.

Kunstinbreng avond in galerie Kortom. Voor de verkoop expositie tussen kunst en Kortom
Kunstinbreng avond in galerie Kortom. Voor de verkoop expositie tussen kunst en Kortom
Kunstinbreng avond in galerie Kortom. Voor de verkoop expositie tussen kunst en Kortom
Kunstinbreng avond in galerie Kortom. Voor de verkoop expositie tussen kunst en Kortom

Nieuwe locatie
Onlangs werd duidelijk dat Galerie Kortom het pand aan de Voorheuvel moet verlaten. De zoektocht is nog steeds gaande. Weet u een geschikte locatie? De gouden tip wordt beloond met een mooi kunstwerk!

Galerie Kortom, Voorheuvel 48, Zeist
Openingstijden:
Donderdag, vrijdag en zaterdag 12:00-18:00 uur
Koopavonden tot 21:00 uur en koopzondag 12:00-17:00 uur
Andere dagen op afspraak: telefoon 06-54303725
www.galeriekortom.nL
info@galeriekortom.nl

 

#Meettheartist #GalerieKortom #LeukinZeist #Kunst&Kitch #Voorheuvel

taxateurs,

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More