Ravu opent duurzame ambulance standplaats bij Diac Zeist

Vrijdagmiddag 24 juni mocht burgemeester Koos Janssen de officiële openingshandeling verrichten voor het ingebruiknemen van de duurzame ambulance standplaats naast het Diakonessenhuis in Zeist. Temidden van al het materieel van de RAVU mocht de burgemeester samen met een van de ambulance medewerkers door een druk op de knop de rolluiken openen. (Foto’s Menno Bausch)

In 2015  de bouw was de bouw van de  milieuneutrale standplaats aan de Jagersingel in Zeist van start gegaan. Een van de duurzame doelstellingen was om de uitstraling van de standplaats –qua kleur en inrichting- in één geheel te houden met de bosrijke omgeving. Voorafgaand waren ook afspraken gemaakt over het verplaatsen van bomen om de standplaats maar zo groen mogelijk te maken.

Het gebouw is voorzien van een  van een isolerend sedumdak, natuurlijke bouwmaterialen en zonnepanelen. Binnen is zoveel mogelijk met Led-verlichting en bewegingsmelders gewerkt.

OOZ 201620160624-_MG_3222 Menno Bausch

Hiermee verklaar ik …..

OOZ 201620160624-_MG_3187 Menno Bausch

Voor de opening waren er enkele speeches (Foto Menno Bausch)

OOZ 201620160624-_MG_3182 Menno Bausch

Het rollend materieel van de Ravu (Foto Menno Bausch)

[alert style=”blue”]Fotografie: Menno Bausch fotografie [/alert] 

Voor Jou Uitgezocht