Search
Close this search box.

Ravu opent duurzame ambulance standplaats bij Diac Zeist

Vrijdagmiddag 24 juni mocht burgemeester Koos Janssen de officiële openingshandeling verrichten voor het ingebruiknemen van de duurzame ambulance standplaats naast het Diakonessenhuis in Zeist. Temidden van al het materieel van de RAVU mocht de burgemeester samen met een van de ambulance medewerkers door een druk op de knop de rolluiken openen. (Foto’s Menno Bausch)

In 2015  de bouw was de bouw van de  milieuneutrale standplaats aan de Jagersingel in Zeist van start gegaan. Een van de duurzame doelstellingen was om de uitstraling van de standplaats –qua kleur en inrichting- in één geheel te houden met de bosrijke omgeving. Voorafgaand waren ook afspraken gemaakt over het verplaatsen van bomen om de standplaats maar zo groen mogelijk te maken.

Het gebouw is voorzien van een  van een isolerend sedumdak, natuurlijke bouwmaterialen en zonnepanelen. Binnen is zoveel mogelijk met Led-verlichting en bewegingsmelders gewerkt.

OOZ 201620160624-_MG_3222 Menno Bausch
Hiermee verklaar ik …..
OOZ 201620160624-_MG_3187 Menno Bausch
Voor de opening waren er enkele speeches (Foto Menno Bausch)
OOZ 201620160624-_MG_3182 Menno Bausch
Het rollend materieel van de Ravu (Foto Menno Bausch)

[alert style=”blue”]Fotografie: Menno Bausch fotografie [/alert] 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More