Search
Close this search box.

Enzo Knol on tour voor Make a Wish

Enzo Knol en vriendin Dee waren  vrijdag 1 juli on tour door Nederland voor Stichting Make a Wish. Zij bezochten 5 kinderen, die zij een speciale dag bezorgden op hun woensdag. De  vijf kinderen hebben allemaal een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland organiseert  een speciale dag om voor kinderen om  hun allerliefste wens in vervulling te laten gaan. Vanuit Lelystad werden zij per helikopter teruggebracht naar Zeist. Op Zeist-Bunnik airport werd de landing ingezet. Waarna zij met de limousine van Sylvie naar voetbalclub jonathan vertrokken. Daar kreeg Sylvie een aantal Knolpoter kadootjes van Enzo en Dee. Hierna was het tijd voor de partypoppers. Deze waren van bedenkelijke kwaliteit en deden het dus ook niet. Gelukkig waren er reserve poppers, die het wel deden. Hierna werd Sylvie uitgezwaaid in haar roze limo.

Hierna was het de beurt aan Samuel om Enzo en Dee te ontmoeten. Ook voor hem waren er Knolpower kadootjes. Vervolgens was het gametime. Enzo en Samuel gingen samen een potje Minecarften en snapchat selfies maken. In dit bericht is ook het Zeister deel van de vlog van Enzo Knol te zien.

Enzo Knol vlogger @Zeist-Bunnik airport
Enzo Knol vlogger @Zeist-Bunnik airport
Knolpower airlines op pad voor Make a Wish ism Helicentre Holland
Knolpower airlines op pad voor Make a Wish ism Helicentre Holland
Enzo Knol op pad voor Make a Wish in de bestuurskamer van voetbalclub Jonathan
Enzo Knol op pad voor Make a Wish in de bestuurskamer van voetbalclub Jonathan
Enzo Knol en Dee met nep poppers
Enzo Knol en Dee met nep poppers
Enzo Knol deze popper doet het wel
Enzo Knol deze popper doet het wel
Enzo Knol we doen nog een selfie met Sylvie
Enzo Knol we doen nog een selfie met Sylvie
Enzo Knol & Dee blijven lachen
Enzo Knol & Dee blijven lachen
Enzo Knol High Five
Enzo Knol High Five
Enzo Knol helpt samuel bij meet and greet van Make a Wish
Enzo Knol helpt samuel bij meet and greet van Make a Wish
Enzo Knol Be Happy
Enzo Knol Be Happy
Snapchat selfie met fotograaf
Snapchat selfie met fotograaf

 

 

Lees het verslag van de Enzo Knol tournee op Make a Wish

Meer weten over Make a Wish Nederland op hun website

Voetbal vereniging Jonathan heeft sinds enkele jaren een samenwerkingsverband met Make-A-Wish. De naam Make-A-Wish met ingang van seizoen 2014-2015 op de shirtjes van alle teams  Daarnaast zijn er gedurende het seizoen diverse acties om de naam en de doelstellingen van Make-A-Wish onder de aandacht te brengen met als doel donateurs voor Make-A-Wish te werven.  Ook stellen zij hun terrein ter beschikking aan Mak a Wish.

Dit bericht is gemaakt in samenwerking met stagiaire Rebecca Brockbernd. Bekijk haar youtube kanaal

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More