Enzo Knol on tour voor Make a Wish

Enzo Knol en vriendin Dee waren  vrijdag 1 juli on tour door Nederland voor Stichting Make a Wish. Zij bezochten 5 kinderen, die zij een speciale dag bezorgden op hun woensdag. De  vijf kinderen hebben allemaal een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland organiseert  een speciale dag om voor kinderen om  hun allerliefste wens in vervulling te laten gaan. Vanuit Lelystad werden zij per helikopter teruggebracht naar Zeist. Op Zeist-Bunnik airport werd de landing ingezet. Waarna zij met de limousine van Sylvie naar voetbalclub jonathan vertrokken. Daar kreeg Sylvie een aantal Knolpoter kadootjes van Enzo en Dee. Hierna was het tijd voor de partypoppers. Deze waren van bedenkelijke kwaliteit en deden het dus ook niet. Gelukkig waren er reserve poppers, die het wel deden. Hierna werd Sylvie uitgezwaaid in haar roze limo.

Hierna was het de beurt aan Samuel om Enzo en Dee te ontmoeten. Ook voor hem waren er Knolpower kadootjes. Vervolgens was het gametime. Enzo en Samuel gingen samen een potje Minecarften en snapchat selfies maken. In dit bericht is ook het Zeister deel van de vlog van Enzo Knol te zien.

Enzo Knol vlogger @Zeist-Bunnik airport

Enzo Knol vlogger @Zeist-Bunnik airport

Knolpower airlines op pad voor Make a Wish ism Helicentre Holland

Knolpower airlines op pad voor Make a Wish ism Helicentre Holland

Enzo Knol op pad voor Make a Wish in de bestuurskamer van voetbalclub Jonathan

Enzo Knol op pad voor Make a Wish in de bestuurskamer van voetbalclub Jonathan

Enzo Knol en Dee met nep poppers

Enzo Knol en Dee met nep poppers

Enzo Knol deze popper doet het wel

Enzo Knol deze popper doet het wel

Enzo Knol we doen nog een selfie met Sylvie

Enzo Knol we doen nog een selfie met Sylvie

Enzo Knol & Dee blijven lachen

Enzo Knol & Dee blijven lachen

Enzo Knol High Five

Enzo Knol High Five

Enzo Knol helpt samuel bij meet and greet van Make a Wish

Enzo Knol helpt samuel bij meet and greet van Make a Wish

Enzo Knol Be Happy

Enzo Knol Be Happy

Snapchat selfie met fotograaf

Snapchat selfie met fotograaf

 

 

Lees het verslag van de Enzo Knol tournee op Make a Wish

Meer weten over Make a Wish Nederland op hun website

Voetbal vereniging Jonathan heeft sinds enkele jaren een samenwerkingsverband met Make-A-Wish. De naam Make-A-Wish met ingang van seizoen 2014-2015 op de shirtjes van alle teams  Daarnaast zijn er gedurende het seizoen diverse acties om de naam en de doelstellingen van Make-A-Wish onder de aandacht te brengen met als doel donateurs voor Make-A-Wish te werven.  Ook stellen zij hun terrein ter beschikking aan Mak a Wish.

Dit bericht is gemaakt in samenwerking met stagiaire Rebecca Brockbernd. Bekijk haar youtube kanaal

Voor Jou Uitgezocht