Search
Close this search box.

O.B.K. Slottuin concert: ‘Musique à la Carte’ groot succes.

Het traditionele Zomeravondconcert van het Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist o.l.v. Arnold Span verliep dit jaar anders dan anders. Het werd geen ‘gewoon’ concert, maar deze keer bepaalde het publiek het programma. Niet in het Slottuintheater, maar achter het Slot was een groot terras gemaakt waar het publiek kon luisteren naar het concert, maar tegelijkertijd ook kon genieten van een drankje.

Op de tafels stonden menukaarten met 14 muzikale gerechten, waaruit de luisteraars vrij konden kiezen. Vrijwel elk genre was vertegenwoordigd in het veelomvattende repertoire van O.B.K.: van ‘Nimrod’ tot ‘James last’ – van ‘El Cumbanchero’ tot ‘Paris Montmartre’.

Naast een kort interview met de keuze-dame of -heer was er een extra verrassingselement door middel van een passend presentje bij het gekozen muziekwerk. Zo was er bij de ‘Udo Jürgens Medley’ een glaasje Schnaps, bij ‘Münich ’74’ een voetbal, bij de filmmuziek van ‘Goldsmith’ een bioscoopbon en bij de klassieke werken toegangskaarten voor het komende Nieuwjaarsconcert.

De mooie zomeravond vervolmaakte dit prachtige concert. De  toeschouwers gingen met een voldaan gevoel naar huis. Wie weet krijgt dit concept een vervolg op het voorplein van Slot Zeist.

 

Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist
Zomeravond concert van OBK bij Slot Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More