Search
Close this search box.

Diplomauitreiking Havo van het OLZ

Vlak voor voor de start van de vakantie worden op alle Zeister scholen de diploma’s uitgereikt en dus ook op het OLZ. Voor de ouders is het altijd een moment om terug te blikken, zichzelf een schouderklopje te geven voor een job well done. De scholieren genieten in de meeste gevallen van het moment. Zij zijn trots op wat ze bereikt hebben. Bekijk en bestel alle foto’s hier.

Tijdens de diploma uitreiking werden zij toegesproken door de rector, voor hem extra bijzonder omdat hij zelf elders aan de slag gaat. Daarna is het de beurt aan een van de leerlingen om het verhaal van de rector te spiegelen vanuit de positie van de leerling. Gezeten achter een lange tafel worden de geslaagden een voor een toegesproken door de mentordocent. Daarbij worden de leerlingen vergeleken met types uit het dierenrijk en worden zij succes gewenst met hun verdere ontwikkeling. Dan mogen zij een voor een aan de zijkant van het podium hun diploma in ontvangst nemen.

Voor velen is het ook een moment van weemoed, waarop zij terugkijken op hun jeugd in Zeist. Op dit moment voelt het als een periode die wordt afgesloten. Vele leerlingen met het diploma op zak voelen ook de spanning van hetgeen hen in de wijde wereld te wachten staat nu zij uitvliegen vanuit het veilige Zeister nest. Maar eerst tijd voor vakantie.

Bekijk en bestel alle foto’s hier.

Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
De rector spreekt de leerlingen toe
De rector spreekt de leerlingen toe
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ
Diplomauitreiking Havo OLZ

Bekijk en bestel alle foto’s hier.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More