Diplomauitreiking Havo van het OLZ

Vlak voor voor de start van de vakantie worden op alle Zeister scholen de diploma’s uitgereikt en dus ook op het OLZ. Voor de ouders is het altijd een moment om terug te blikken, zichzelf een schouderklopje te geven voor een job well done. De scholieren genieten in de meeste gevallen van het moment. Zij zijn trots op wat ze bereikt hebben. Bekijk en bestel alle foto’s hier.

Tijdens de diploma uitreiking werden zij toegesproken door de rector, voor hem extra bijzonder omdat hij zelf elders aan de slag gaat. Daarna is het de beurt aan een van de leerlingen om het verhaal van de rector te spiegelen vanuit de positie van de leerling. Gezeten achter een lange tafel worden de geslaagden een voor een toegesproken door de mentordocent. Daarbij worden de leerlingen vergeleken met types uit het dierenrijk en worden zij succes gewenst met hun verdere ontwikkeling. Dan mogen zij een voor een aan de zijkant van het podium hun diploma in ontvangst nemen.

Voor velen is het ook een moment van weemoed, waarop zij terugkijken op hun jeugd in Zeist. Op dit moment voelt het als een periode die wordt afgesloten. Vele leerlingen met het diploma op zak voelen ook de spanning van hetgeen hen in de wijde wereld te wachten staat nu zij uitvliegen vanuit het veilige Zeister nest. Maar eerst tijd voor vakantie.

Bekijk en bestel alle foto’s hier.

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

De rector spreekt de leerlingen toe

De rector spreekt de leerlingen toe

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Diplomauitreiking Havo OLZ

Bekijk en bestel alle foto’s hier.

 

Voor Jou Uitgezocht