Search
Close this search box.

Proeverij de Azijnmakerij kookt… (Video)

Een beetje verscholen achter het gemeentehuis van Zeist zit Proeverij de Azijnmakerij. Dit restaurant onderscheidt, goed en ambitieus koken met lol. Zij gunnen ons een kijkje in hun open keuken. Vandaag kookt Proeverij de Azijnmakerij shellcrab met mango saus.

In het monumentale pand van wat vroeger een azijnmakerij was, is nu de keuken het kloppend hart van Proeverij de Azijnmakerij. De geschiedenis is zichtbaar bewaard gebleven. Door de open keuken kun je mee kijken hoe de chef het eten maakt met pure ingrediënten.

Proeverij de Azijnmakerij kookt om je blij te maken. Het restaurant haalt haar inspiratie daarvoor vanuit de hele wereld. Moderne gerechten geïnspireerd door al het lekkere wat verkrijgbaar.

Heerlijk lunchen en dineren in een unieke locatie in Zeist, de mogelijkheid tot overnachting. Proeverij de Azijnmakerij heeft inmiddels een kleine delicatesse winkel waar je de delicatessen kan meenemen, waarvan je eerder genoten hebt. Thuis dineren met een diner van Proeverij De Azijnmakerij kan ook. Zij komen graag bij uw thuis koken.

Oog op ZeistProeverij De Azijnmakerij 

Dinsdag en woensdag 10.00 – 19.00 uur donderdag,
Vrijdag en zaterdag 10.00 – 23.00 uur.
Zondag en maandag gesloten

Maurikstraat 20

3701 HC Zeist
030 8792002
info@azijnmakerij.nl

 

Maurikstraat, Restaurant, Horeca, Zeist, Proeverij, De azijnmakerij, koken, Video, Tasty, Shellcrab, Mango, Iens, Couverts, uit eten, Lekker, Zeist,

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More