Search
Close this search box.

Proeverij de Azijnmakerij kookt… (Video)

Een beetje verscholen achter het gemeentehuis van Zeist zit Proeverij de Azijnmakerij. Dit restaurant onderscheidt, goed en ambitieus koken met lol. Zij gunnen ons een kijkje in hun open keuken. Vandaag kookt Proeverij de Azijnmakerij shellcrab met mango saus.

In het monumentale pand van wat vroeger een azijnmakerij was, is nu de keuken het kloppend hart van Proeverij de Azijnmakerij. De geschiedenis is zichtbaar bewaard gebleven. Door de open keuken kun je mee kijken hoe de chef het eten maakt met pure ingrediënten.

Proeverij de Azijnmakerij kookt om je blij te maken. Het restaurant haalt haar inspiratie daarvoor vanuit de hele wereld. Moderne gerechten geïnspireerd door al het lekkere wat verkrijgbaar.

Heerlijk lunchen en dineren in een unieke locatie in Zeist, de mogelijkheid tot overnachting. Proeverij de Azijnmakerij heeft inmiddels een kleine delicatesse winkel waar je de delicatessen kan meenemen, waarvan je eerder genoten hebt. Thuis dineren met een diner van Proeverij De Azijnmakerij kan ook. Zij komen graag bij uw thuis koken.

Oog op ZeistProeverij De Azijnmakerij 

Dinsdag en woensdag 10.00 – 19.00 uur donderdag,
Vrijdag en zaterdag 10.00 – 23.00 uur.
Zondag en maandag gesloten

Maurikstraat 20

3701 HC Zeist
030 8792002
info@azijnmakerij.nl

 

Maurikstraat, Restaurant, Horeca, Zeist, Proeverij, De azijnmakerij, koken, Video, Tasty, Shellcrab, Mango, Iens, Couverts, uit eten, Lekker, Zeist,

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More