Search
Close this search box.

La Collina: Workshop Grillmaster BBQ! op zondag 21 augustus

Op Zondag 21 augustus organiseert La Collina op de Voorheuvel een Workshop Grillmaster BBQ. Tijdens deze workshop leert BBQ-expert Rieks Banus ons alles of de perfecte voorbereiding en bereiding op de houtskool barbecue. We krijgen een stukje theorie: verschillende aansteekmethodes, type barbecues, benodigdheden en we leren alles over het grillen en bereiden van vlees, vis en groenten.

Met elkaar gaan we een hele biologische boerenkip en lamsbout bereiden, speklapjes gaan we uit een stuk varken benen, we gaan een zalm grillen en een dorade op de huid bakken tezamen met black tigers. Aardappelen worden op twee manieren bereid, ‘en papilotte’  met kruidenboter en in een grillschaal met verse kruiden en daarnaast komen er verse groenten zoals courgette en aubergine op de bbq. De salades en sauzen worden vers bereid. Een heerlijke, ontspannen culinaire middag/avond met een goed glas wijn in de hand!

Op deze nazomers lazy sunday afternoon doen we  een hoop kennis op om zelf de perfecte grillmaster BBQ te worden terwijl u geniet van heerlijke zelfbereide gerechten.

Workshop Grillmaster BBQ!
Zondag 21 augustus
Aanvang: 16.15 -21.00
Kosten: 48,50 per persoon, inclusief workshop, drankjes en diner
Aanmelden: info@lacollina.nl / 030-6919981

Oog op ZeistLater in het seizoen staan de volgende workshops op de planning:

  • Zondag 21 augustus 16.15-21.00: Master Workshop BBQ €48,50
  • Zaterdag 27 augustus, vanaf 12.00 Gratis: Sportief nazomeren op de Voorhuevel
  • Donderdag 15 september: Workshop ‘Vlees van kop tot staart’
  • Donderdag 29 september: Klassieke wijnproeverij
  • Donderdag 13 oktober: Paddestoelen en truffels
  • Donderdag 17 november: Wildavond
  • December: culinaire kerstpakketten en kerstcatering

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More