Op Zondag 21 augustus organiseert La Collina op de Voorheuvel een Workshop Grillmaster BBQ. Tijdens deze workshop leert BBQ-expert Rieks Banus ons alles of de perfecte voorbereiding en bereiding op de houtskool barbecue. We krijgen een stukje theorie: verschillende aansteekmethodes, type barbecues, benodigdheden en we leren alles over het grillen en bereiden van vlees, vis en groenten.
Met elkaar gaan we een hele biologische boerenkip en lamsbout bereiden, speklapjes gaan we uit een stuk varken benen, we gaan een zalm grillen en een dorade op de huid bakken tezamen met black tigers. Aardappelen worden op twee manieren bereid, ‘en papilotte’ met kruidenboter en in een grillschaal met verse kruiden en daarnaast komen er verse groenten zoals courgette en aubergine op de bbq. De salades en sauzen worden vers bereid. Een heerlijke, ontspannen culinaire middag/avond met een goed glas wijn in de hand!
Op deze nazomers lazy sunday afternoon doen we een hoop kennis op om zelf de perfecte grillmaster BBQ te worden terwijl u geniet van heerlijke zelfbereide gerechten.
Workshop Grillmaster BBQ!
Zondag 21 augustus
Aanvang: 16.15 -21.00
Kosten: 48,50 per persoon, inclusief workshop, drankjes en diner
Aanmelden: info@lacollina.nl / 030-6919981
Later in het seizoen staan de volgende workshops op de planning:
- Zondag 21 augustus 16.15-21.00: Master Workshop BBQ €48,50
- Zaterdag 27 augustus, vanaf 12.00 Gratis: Sportief nazomeren op de Voorhuevel
- Donderdag 15 september: Workshop ‘Vlees van kop tot staart’
- Donderdag 29 september: Klassieke wijnproeverij
- Donderdag 13 oktober: Paddestoelen en truffels
- Donderdag 17 november: Wildavond
- December: culinaire kerstpakketten en kerstcatering