Search
Close this search box.

Terug van weggeweest” Zeister Elftal.

Zeist – Het Zeister Elftal is nieuw leven in geblazen.. Op 31 juli om 14.00 uur ‘s middags zal een selectie van de beste Zeister voetballers weer te zien zijn. Plaats van handelen is Sportpark Dijnselburg, de thuishaven van SV Zeist. De tegenstander is VV De Meern.

In een ver verleden speelde het Zeister Elftal, een verzameling spelers van alle voetclubs uit Zeist, een oefenwedstrijd tegen het Nederlands Elftal. Dat gebeurde op het hoofdveld van Jonathan. De afgelopen jaren raakte het team in de vergetelheid, maar daar is verandering in gekomen.

Op 31 juli om 14.00 uur ‘s middags zal een selectie van de beste Zeister voetballers weer te zien zijn. Plaats van handelen is Sportpark Dijnselburg, de thuishaven van SV Zeist. De tegenstander is VV De Meern.

Zeister Elftal - De Meern 08-06Het Zeister voetbalelftal wordt ook nu samengesteld uit spelers van alle bestaande voetbalverenigingen binnen de gemeente Zeist.

De spelers

De selectie bestaat uit: Koen van Aalten en Leon Goudkuil (Austerlitz); Kevin Sprong, Boy van Amerongen en Rodney Klooster (Dosc); Dennis Koudijs, Mike van Essen, Robin Eerkens (FZO); Duco van Bulken, Stephan de Bree (Jonathan); Najim Adli, Roy Sinaï, Bilal Soutouti (Patria), Evert Brouwers, Sven van Dompzelaar en Yousef El Ghanouti (SV Zeist), Robin Akerman, Jeffrey van Maanen en Jordao Bakkenes (SV Saestum).Het team staat onder leiding van Remco Claessens die voor verschillende clubs in Zeist voetbalde.

De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van SV Zeist op sportpark Dijnselburg aan de Huis ter Heideweg 19 in Zeist. De toegang is gratis.

 

Duel tijdens de wedstrijd van Oranje tegen het Zeister Elftal van mei 1990
Duel tijdens de wedstrijd van Oranje tegen het Zeister Elftal van mei 1990

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More