Search
Close this search box.

Terug van weggeweest” Zeister Elftal.

Zeist – Het Zeister Elftal is nieuw leven in geblazen.. Op 31 juli om 14.00 uur ‘s middags zal een selectie van de beste Zeister voetballers weer te zien zijn. Plaats van handelen is Sportpark Dijnselburg, de thuishaven van SV Zeist. De tegenstander is VV De Meern.

In een ver verleden speelde het Zeister Elftal, een verzameling spelers van alle voetclubs uit Zeist, een oefenwedstrijd tegen het Nederlands Elftal. Dat gebeurde op het hoofdveld van Jonathan. De afgelopen jaren raakte het team in de vergetelheid, maar daar is verandering in gekomen.

Op 31 juli om 14.00 uur ‘s middags zal een selectie van de beste Zeister voetballers weer te zien zijn. Plaats van handelen is Sportpark Dijnselburg, de thuishaven van SV Zeist. De tegenstander is VV De Meern.

Zeister Elftal - De Meern 08-06Het Zeister voetbalelftal wordt ook nu samengesteld uit spelers van alle bestaande voetbalverenigingen binnen de gemeente Zeist.

De spelers

De selectie bestaat uit: Koen van Aalten en Leon Goudkuil (Austerlitz); Kevin Sprong, Boy van Amerongen en Rodney Klooster (Dosc); Dennis Koudijs, Mike van Essen, Robin Eerkens (FZO); Duco van Bulken, Stephan de Bree (Jonathan); Najim Adli, Roy Sinaï, Bilal Soutouti (Patria), Evert Brouwers, Sven van Dompzelaar en Yousef El Ghanouti (SV Zeist), Robin Akerman, Jeffrey van Maanen en Jordao Bakkenes (SV Saestum).Het team staat onder leiding van Remco Claessens die voor verschillende clubs in Zeist voetbalde.

De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van SV Zeist op sportpark Dijnselburg aan de Huis ter Heideweg 19 in Zeist. De toegang is gratis.

 

Duel tijdens de wedstrijd van Oranje tegen het Zeister Elftal van mei 1990
Duel tijdens de wedstrijd van Oranje tegen het Zeister Elftal van mei 1990

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More