Search
Close this search box.

Walk Art Markt 2016

Zeist – Walk Art markt 2016 bracht zaterdag een park vol kunst, nijverheid,  muziek en gedichten en hapjes.  De Voor het eerst werden de kraampjes ingedeeld in drie categorieën, Er was ee Foodplein een  Kunstplein en Kunstnijverheidsplein. De Walk Art Markt telde 110 kramen vol handgemaakte kunst en kunstnijverheid voor jong en oud. Op de verschillende pleinen werden demonstraties en korte workshops door kraamhouders gegeven. Op het foodplein kon je onder het genot van hapjes en drankjes genieten van muzikale voordrachten en gedichten. Top  Edelgebak stond er met lekkere taart, Franklin met friet en snacks en Daans Droom met lekkereSurinaams/Hindoestaanse broodjes en soep.

Deze kunst en nijverheidsmarkt wordt al sinds 1961 georganiseerd. Sinds 1962 vind de markt plaats in het Walkartpark.  Dit was het laatste evenement in het Walkartpark met de huidige inrichting. Een waardig afscheid voor het park. Zeer binnenkort gaat het park dicht voor een grondige renovatie. Als de renovatie volgens planning verloopt zal het park in december worden heropend. Meer informatie over de renovatie van het walkartpark staat op centrumzeistvernieuwd.nl 

Informatie over de Walk Art markt was te vinden op de in de agenda van OogOpZeist.nl/agenda/ In deze regionale agenda vinden jullie informatie over alle evenementen, die in Zeist iedere week georganiseerd worden. De Walk Art Markt word georganiseerde door cultuurzeis.nl  http://www.cultuurzeist.nl/evenementen/

Meer dan 100 kramen op de Walk Art Markt
Meer dan 100 kramen op de Walk Art Markt
Slagwerk workshop op het roodplein van de Walk Art Markt
Loterij voor de Zonnebloem
Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt
Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt
Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt
Cultuur Zeist leidt alles in goede banen.
Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt
Ook de Ezelsociëteit was aanwezig
De bellenblaas kunstenaar
De bellenblaas kunstenaar
Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt
Bellenblazen
Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt
Voordrachten van Zeister Dichters
Weefgetouw
Weefgetouw
Kunstzinnigheid van de smit
Kunstzinnigheid van de smit
Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt
Lekker snuffelen en rondkijken

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More