Walk Art Markt 2016

Zeist – Walk Art markt 2016 bracht zaterdag een park vol kunst, nijverheid,  muziek en gedichten en hapjes.  De Voor het eerst werden de kraampjes ingedeeld in drie categorieën, Er was ee Foodplein een  Kunstplein en Kunstnijverheidsplein. De Walk Art Markt telde 110 kramen vol handgemaakte kunst en kunstnijverheid voor jong en oud. Op de verschillende pleinen werden demonstraties en korte workshops door kraamhouders gegeven. Op het foodplein kon je onder het genot van hapjes en drankjes genieten van muzikale voordrachten en gedichten. Top  Edelgebak stond er met lekkere taart, Franklin met friet en snacks en Daans Droom met lekkereSurinaams/Hindoestaanse broodjes en soep.

Deze kunst en nijverheidsmarkt wordt al sinds 1961 georganiseerd. Sinds 1962 vind de markt plaats in het Walkartpark.  Dit was het laatste evenement in het Walkartpark met de huidige inrichting. Een waardig afscheid voor het park. Zeer binnenkort gaat het park dicht voor een grondige renovatie. Als de renovatie volgens planning verloopt zal het park in december worden heropend. Meer informatie over de renovatie van het walkartpark staat op centrumzeistvernieuwd.nl 

Informatie over de Walk Art markt was te vinden op de in de agenda van OogOpZeist.nl/agenda/ In deze regionale agenda vinden jullie informatie over alle evenementen, die in Zeist iedere week georganiseerd worden. De Walk Art Markt word georganiseerde door cultuurzeis.nl  http://www.cultuurzeist.nl/evenementen/

Meer dan 100 kramen op de Walk Art Markt

Meer dan 100 kramen op de Walk Art Markt

Slagwerk workshop op het roodplein van de Walk Art Markt

Loterij voor de Zonnebloem

Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt

Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt

Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt

Cultuur Zeist leidt alles in goede banen.

Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt

Ook de Ezelsociëteit was aanwezig

De bellenblaas kunstenaar

De bellenblaas kunstenaar

Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt

Bellenblazen

Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt

Voordrachten van Zeister Dichters

Weefgetouw

Weefgetouw

Kunstzinnigheid van de smit

Kunstzinnigheid van de smit

Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt

Lekker snuffelen en rondkijken

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: