Rabobank brengt Sprookjesconcert on Tour op Lobbus

Rabobank brengt Sprookjesconcert on Tour op Lobbus

Afgelopen donderdag bracht de Rabobank, als sponsor van vakantiespektakel Lobbus, het Sprookjesconcert on Tour naar Zeist. Alle bezoekers van Lobbus én alle jonge rekeninghouders van Rabobank Utrechtse Heuvelrug waren hiervoor uitgenodigd. Ruim 500 kinderen genoten op het Bisonveld van dit muzikale familie-evenement. Bekende sprookjesfiguren gaven een spetterend optreden. Zo kroop zangeres en presentatrice Sita in de huid van diverse sprookjesfiguren. De kinderen toverden, zongen en dansden  meezingende minishow. Na de show was er voor de kinderen een meet and greet en konden ze met de Sprookjesfiguren op de foto. Veel kinderen hadden meegedaan aan de kleurwedstrijd. Een kleine winnaars in een mooie Frozen prinsessen jurk mocht haar tekening aan Sita laten zien. Zij ging met een SprookjesCD naar huis.

Rabobank brengt Sprookjesconcert on Tour op Lobbus

Rabobank brengt Sprookjesconcert on Tour op Lobbus

Rabobank brengt Sprookjesconcert on Tour op Lobbus

Rabobank brengt Sprookjesconcert on Tour op Lobbus

Rabobank brengt Sprookjesconcert on Tour op Lobbus

Rabobank brengt Sprookjesconcert on Tour op Lobbus

Rabobank brengt Sprookjesconcert on Tour op Lobbus

Rabobank brengt Sprookjesconcert on Tour op Lobbus

Inmiddels zit de 70ste editie van Lobbus er weer op voor dit jaar. Vrijdag was de grote slot dag. Lobbus in Zeist is alleen mogelijk met de inzet van meer dan 100 vrijwilligers en een groot aantal lokale sponsoren. Zowel sponsors als vrijwilligers maken zorgen ervoor dat de Zeister kinderen gedurende 3 weken lang lol kunnen maken en bezig zijn op het Bisonveld in Zeist

De Rabobank is een van de sponsoren van Lobbus.

De Rabobank is een van de sponsoren van Lobbus.

De Rabobank is een van de sponsoren van Lobbus.

Vrijwilligers van Lobbus gingen op de foto met Sita

 

 

Voor Jou Uitgezocht