Galerie Kortom brengt Second hand High Fashion in de hitte.

Galerie Kortom sluit de vakantie periode af met de verkoop van nauwelijks gedragen haute-couture dameskleding, theaterkleding en accessoires zoals schoenen en sieraden. Deze speciale actie wordt georganiseerd door de dames/vrijwilligers van de galerie. Op Zaterdag 27 augustus tijdens het Sportief weekend Zeist,  is de verkoop van  13 tot circa 17 uur. De merken, die worden aangeboden zijn o.a. Hermes, Valentino, Gucci, Etro, Chanel, Christian Louboutin, Manolo Blahnik enz. Verschillende kunstenaars, die in galerie kortom exposeren hebben ook nieuwe werken opgehangen.

Blij met de nieuwe second hand aanwinst.

Blij met de nieuwe second hand aanwinst.

Second Hand High Fashion in Galerie Kortom

Second Hand High Fashion in Galerie Kortom

Second Hand, High Fashion, Galerie Kortom, Voorheuvel, haute-couture, dameskleding, theaterkleding, accessoires, schoenen, sieraden, Zeist

Voor Jou Uitgezocht