Search
Close this search box.

Galerie Kortom brengt Second hand High Fashion in de hitte.

Galerie Kortom sluit de vakantie periode af met de verkoop van nauwelijks gedragen haute-couture dameskleding, theaterkleding en accessoires zoals schoenen en sieraden. Deze speciale actie wordt georganiseerd door de dames/vrijwilligers van de galerie. Op Zaterdag 27 augustus tijdens het Sportief weekend Zeist,  is de verkoop van  13 tot circa 17 uur. De merken, die worden aangeboden zijn o.a. Hermes, Valentino, Gucci, Etro, Chanel, Christian Louboutin, Manolo Blahnik enz. Verschillende kunstenaars, die in galerie kortom exposeren hebben ook nieuwe werken opgehangen.

Blij met de nieuwe second hand aanwinst.
Blij met de nieuwe second hand aanwinst.
Second Hand High Fashion in Galerie Kortom
Second Hand High Fashion in Galerie Kortom

Second Hand, High Fashion, Galerie Kortom, Voorheuvel, haute-couture, dameskleding, theaterkleding, accessoires, schoenen, sieraden, Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More