Search
Close this search box.

Café Brasero Steak & Grill: nieuw op een bekende plek

Op 13 augustus opende wethouder Marcel Fluitman met het aansteken van het vuur van de houtskool BBQ  Café Brasero Steak & Grill op de Steynlaan. Op dit adres zat voorheen Eethuys de Goetsack: de nieuwe uitbater, Sytze Talsma, heeft de Goetsack overgenomen en grondig verbouwd.

Sytze woont al jaren in Zeist en heeft echt een passie voor horeca en catering. Voor hem is deze nieuwe stap een hele logische. Wat hij voorheen in praktijk bracht voor zijn werkgevers gaat hij nu voor zichzelf doen.

Sytze heeft het concept steakhouse een opfrisbeurt gegeven en geheel eigentijds gemaakt.  De inrichting is een beetje industrieel  en met een open keuken waar iedereen een kijkje kan nemen. Het terras achter de keuken is ook prominenter aanwezig. Hier kan je lekker beschut buiten zitten bij mooi weer.
Bij Brasero draait alles om kwaliteit en duurzaamheid. Veel producten worden betrokken van lokale leveranciers, zoals Wijnhandel Geutjes, Bakkerij Neplenbroek, Chalkboard en Taste & Tools.
Vlees, het product waar het bij Brasero allemaal om draait, wordt geleverd door ‘Nice to Meat’ en is uitsluitend afkomstig van dier- en milieuvriendelijk gefokte dieren. In de keuken komen de stukken vlees terecht op de grote grill. Brasero betekent dan ook ‘gril’ in het Argentijns.
Café Brasero gaat zeven dagen per week open vanaf 16.00 uur. Speciaal voor de opening heeft Sytze een aantal openingsacties (Zie onder), deze zijn te vinden op de Facebook-pagina van www.cafebrasero.nl
Café Brasero Steak & Grill geopend door Wethouder Marcel Fluitman
Café Brasero Steak & Grill geopend door Wethouder Marcel Fluitman
Café Brasero Steak & Grill geopend door Wethouder Marcel Fluitman
Café Brasero Steak & Grill geopend door Wethouder Marcel Fluitman
Café Brasero Steak & Grill geopend door Wethouder Marcel Fluitman
Café Brasero Steak & Grill geopend door Wethouder Marcel Fluitman
Café Brasero
Steynlaan 61
3701 CE Zeist
030-6913766
info@cafebrasero.nl

Openingstijden
Zondag t/m woensdag van 16:00 tot 23:00 uur
Donderdag van 16:00 tot 24:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 01:00 uur

13895047_1832184940343152_4482065846339118400_n

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More