Search
Close this search box.

Sportief Zeist Weekend een succes.

Het sportief thema weekend georganiseerd door Sportief Zeist en het Centrum Management is zeer goed ontvangen. Zowel winkeliers als sportaanbidders kijken terug op een prachtig weekend met 3 dagen volop sportieve activiteiten in het centrum. Op zaterdag en op zondag was het Belcour en de  Slotlaan ingericht als groot sportveld. Op zaterdag waren er ruim 36 sport aanbieders aanwezig en op zondag een kleine 20. De sportverenigingen en clubs gaven demonstraties en clinics waarbij je een sport kan proberen. De overige foto’s van de sportieve zaterdag kan je bekijken in dit album op de FB pagina van OogOpZeist.nl 

De winkeliers van de noordkant van de Voorheuvel (tussen de Rozenstraat en de Jagerlaan) hadden de handen ineen geslagen gezamenlijk hadden zij een straatfeest met een Slowbikingcompetitie, barbecue oud-Hollandse spelen en terrasjes georganiseerd. De winkeliers waren vooral tevreden omdat er eindelijk eens iets georganiseerd werd, dat zowel leuk was voor volwassenen en kinderen. Het bracht de mensen tenminste op de been en naar het centrum.

Centrum management kijkt ook tevreden tevreden terug op het afgelopen weekend. ‘Dit is niet het eerste succesvolle thema weekend sinds we met deze aanpak  zijn gestart Het is wel  het eerste weekend dat we helemaal zelf in samenwerking met sportief Zeist hebben neergezet’, aldus een tevreden Centrum Manager Fons Pennings.

Een van de sportschool eigenaren zag dit Sportief weekend Zeist  vooral als een mooi startpunt om in de toekomst meer dingen samen te gaan doen. Het was de eerste keer dat de Zeister Sportprestatie werd georganiseerd. Binnen de gemeente en Sportief Zeist wordt er inmiddels nagedacht om deze prijs uitreiking in de toekomst groter aan te pakken. Wordt vervolgd…..

Surplas bij slowbiking
Surplas bij slowbiking
Echt terrasjes weer op de Voorheuvel
Echt terrasjes weer op de Voorheuvel
Denksport
Denksport
Ready for the show
Ready for the show
Capiora op het Belcour
Capiora op het Belcour
Voor Heger van der Berg een rust momentje
Voor Heger van der Berg een rust momentje
Houdgreep
Houdgreep
Warming Up for the show
Warming Up for the show
Just fun
Just fun
Shoot outs voor Sunnycamp door de keepers van Schearweijde.
Shoot outs voor Sunnycamp door de keepers van Schearweijde.
Running over de slotlaan
Running over de slotlaan
Gooooal!
Gooooal!
Bodyworks
Bodyworks
Korfballen op de slotlaan
Korfballen op de slotlaan
Jong geleerd oud gedaan
Jong geleerd oud gedaan

Bekijk  hier de overige  foto’s van de sportieve Zaterdag in Zeist 

Tijdens het volgende themaweekend rolt Leuk in Zeist de rode loper uit in over de Slotlaan.  Het gehele weekend zal in het teken van de mode staan. Meer informatie over dit event verschijnt op de website van Leuk in Zeist.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More