Search
Close this search box.

Koksmuts Restaurant de Beyerick overgedragen

Zondagmiddag droegen Erik en Geertje Bosman de koksmuts van Restaurant de Beyerick officieel over aan hun opvolgers Marcel en Rosalie Heintzberger. Zij nemen het restaurant na 24 jaar over omdat de gezondheid van Erik het niet langer mogelijk maakt om dagelijks in de keuken te staan. Daarbij zijn er nog zoveel andere dingen waar de chef van wil genieten.

In Marcel en Rosalie hebben zij waardige opvolgers gevonden voor hun huiskame restaurant met 5 tafels. Marcel en Rosalie zetten restaurant Beyerick voort in de stijl van Erik en Greetje. De warme luxe huiskamerstijl blijft, net als de Franse keuken. Natuurlijk heeft edere chef wel zijn eigen werkwijze en handtekening: Marcel’s gerechten zijn geïnspireerd op de modern uitgevoerde klassiek Franse keuken met Aziatische invloeden en bijzondere wijn-spijscombinaties.

Koksmuts restaurant de Beyerick overgedragen
Erik en Greetje hakken het lint door van Beyerick
Koksmuts restaurant de Beyerick overgedragen
Koksmuts van restaurant de Beyerick overgedragen
Koksmuts restaurant de Beyerick overgedragen
Koksmuts van restaurant de Beyerick overgedragen

Waar Marcel heer en meester is in de keuken, is Rosalie de baas in het restaurant. Van het barretje in de hoek kan zij het restaurant goed overzien. Inmiddels heeft zij de bar al helemaal naar haar hand gezet. Gastvrijheid is haar op het lijf geschreven. Ze kan zelf ontzettend genieten van wijnen en whisky’s. De gasten worden altijd ontvangen met door haar gemaakte welkomstcocktails. Het runnen van Beyerick is echt teamwork.

Marcel is een uitstekende kok, die in 2016 de persprijs won van de Culinaire Saisonnier, een seizoensmagazine voor de professionele gastronomische sector en de fanatieke kookamateurs. Het magazine verschijnt vier maal per jaar, telkens voordat een nieuw seizoen begint.

Wethouder Luca had lovende woorden voor de oude en de nieuwe ondernemers in de Beyerick
Wethouder Luca had lovende woorden voor de oude en de nieuwe ondernemers in de Beyerick

Kerstavond of eerste kerstdag bij de Beyerick.

Restaurant Beyerick is open woensdag t/m zaterdag voor diner. Nieuw is de late lunch op zondag met hetzelfde 5-gangen menu, maar dan uitgebreider. Restaurant Beyerick serveert een kerstdiner op 24 en 25 december. Voor reserveren, speciale gelegenheden of meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 030-692 3405 of www.beyerick.nl

De gasten bij de opening kregen een aantal mini gerechtjes
De gasten bij de opening kregen een aantal mini gerechtjes
Rosalie serveerde de gerechtjes uit.
Rosalie serveerde de gerechtjes uit.

Restaurant Beyerick, Jagerlaan 1, 3701 XG Zeist.
Geopend van woensdag t/m zaterdag van 18.00 tot 19.30 uur; zondag van 13.00 tot 15.30 uur.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More