Koksmuts Restaurant de Beyerick overgedragen

Zondagmiddag droegen Erik en Geertje Bosman de koksmuts van Restaurant de Beyerick officieel over aan hun opvolgers Marcel en Rosalie Heintzberger. Zij nemen het restaurant na 24 jaar over omdat de gezondheid van Erik het niet langer mogelijk maakt om dagelijks in de keuken te staan. Daarbij zijn er nog zoveel andere dingen waar de chef van wil genieten.

In Marcel en Rosalie hebben zij waardige opvolgers gevonden voor hun huiskame restaurant met 5 tafels. Marcel en Rosalie zetten restaurant Beyerick voort in de stijl van Erik en Greetje. De warme luxe huiskamerstijl blijft, net als de Franse keuken. Natuurlijk heeft edere chef wel zijn eigen werkwijze en handtekening: Marcel’s gerechten zijn geïnspireerd op de modern uitgevoerde klassiek Franse keuken met Aziatische invloeden en bijzondere wijn-spijscombinaties.

Koksmuts restaurant de Beyerick overgedragen

Erik en Greetje hakken het lint door van Beyerick

Koksmuts restaurant de Beyerick overgedragen

Koksmuts van restaurant de Beyerick overgedragen

Koksmuts restaurant de Beyerick overgedragen

Koksmuts van restaurant de Beyerick overgedragen

Waar Marcel heer en meester is in de keuken, is Rosalie de baas in het restaurant. Van het barretje in de hoek kan zij het restaurant goed overzien. Inmiddels heeft zij de bar al helemaal naar haar hand gezet. Gastvrijheid is haar op het lijf geschreven. Ze kan zelf ontzettend genieten van wijnen en whisky’s. De gasten worden altijd ontvangen met door haar gemaakte welkomstcocktails. Het runnen van Beyerick is echt teamwork.

Marcel is een uitstekende kok, die in 2016 de persprijs won van de Culinaire Saisonnier, een seizoensmagazine voor de professionele gastronomische sector en de fanatieke kookamateurs. Het magazine verschijnt vier maal per jaar, telkens voordat een nieuw seizoen begint.

Wethouder Luca had lovende woorden voor de oude en de nieuwe ondernemers in de Beyerick

Wethouder Luca had lovende woorden voor de oude en de nieuwe ondernemers in de Beyerick

Kerstavond of eerste kerstdag bij de Beyerick.

Restaurant Beyerick is open woensdag t/m zaterdag voor diner. Nieuw is de late lunch op zondag met hetzelfde 5-gangen menu, maar dan uitgebreider. Restaurant Beyerick serveert een kerstdiner op 24 en 25 december. Voor reserveren, speciale gelegenheden of meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 030-692 3405 of www.beyerick.nl

De gasten bij de opening kregen een aantal mini gerechtjes

De gasten bij de opening kregen een aantal mini gerechtjes

Rosalie serveerde de gerechtjes uit.

Rosalie serveerde de gerechtjes uit.

Restaurant Beyerick, Jagerlaan 1, 3701 XG Zeist.
Geopend van woensdag t/m zaterdag van 18.00 tot 19.30 uur; zondag van 13.00 tot 15.30 uur.

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.