Search
Close this search box.

Wouter Stips in Galerie Kortom verlengd.

De overzichtstentoonstelling “Daar word je blij van” van Wouter Stips in Galerie Kortom, welke oorspronkelijk gepland was tot en met 14 januari, zal wegens groot succes 2 weken worden verlengd tot en met 28 januari!

De expositie wordt afgesloten met een tweede workshop voor kinderen door Wouter Stips op zondag  29 januari.

Workshop voor kinderen van 8 tot 14 Wouter Stips verzorgt de workshop zelf. Aanmelden via de website van Galerie Kortom. Wie wordt daar niet blij van?

Opening Wouter Stips exposite in Museum Galerie Kortom

Galerie Kortom
Voorheuvel 48, 3701JG Zeist
Tel.: +316 54303725
info@galeriekortom.nl

Video: Penningsmedia

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More