Tijdreizen tijdens de opendag van KSG de Breul

Zeister 7de en 8ste groepers van de basisscholen werden tijdens de open avond van KSG de Breul geconfronteerd met een heuse grens en grenswacht uit de voormalige DDR. Na het passeren van de virtuele grens naar het middelbare school leven, konden de aspirant middelbare scholieren plaatsnemen in een heuse Trabant. Verschillende Zeister middelbare scholen hadden afgelopen weken open dagen. Zaterdag kan je nog terecht bij onder andere KSG de Breul en het Openbaar Lyceum Zeist op.

Ook op andere plaatsen binnen Breul werd tijdens de open avond een virtuele sprong in de tijd gemaakt. Bij de gymnasium sectie was de mogelijkheid om in klederdracht plaats te nemen in een foto op een klassieke plek. Dit gebeurde voor een zogenaamd green screen.

Tijdreizen tijdens de opendag van KSG de Breul

Tijdreizen tijdens de opendag van KSG de Breul

Dit is een bot van een ???

Gefotografeerd worden voor een green screen

Onderbouw leerlingen van KSG de Breul staan klaar om bezoekers rond te leiden.

De scholen pakken tijdens open dagen altijd extra uit om te laten zien hoe leuk het er is. Iedereen, die binnenkwam kreeg een plattegrond en een leerling mee om ze rond te leiden door de lokalen. De activiteiten, waren onder andere proefjes doen in het NASK lokaal en klauteren in de gymzaal.

Voor Jou Uitgezocht