Search
Close this search box.

Speel Wonderland Zeist geopend met prijzencircus. (Video)

Trots is Jeroen Broekman van Broekiesverhuur op zijn indoor speelparadijs  ‘Speel Wonderland Zeist’. Zaterdagmiddag opende hij zijn speeldomein voor kinderen tot 12 jaar op het het Emmaplein 142-150 in het Centrum van Zeist. Gedurende drie maanden zullen de deuren van het speelparadijs geopend zijn. Jeroen Broekman werkt hierbij samen met ondernemers uit de buurt van het Emmaplein, zoals Café Bon Vivant, dat recht tegenover het speelparadijs zit. Terwijl de kinderen lekker aan het springen zijn, kunnen de ouders een kopje koffie gaan drinken aan de overkant; wij houden wel een oogje in het zeil.

Voor 1 keer was het prijzencircus weer even terug in Zeist. Als een ludieke actie met een vette knipoog naar het naast gelegen pand van de V&D was een rad van fortuin neergezet waar kleine en grote prijsjes te winnen waren.

In de media waren eerder berichten verschenen dat de bewoners erg veel geluidsoverlast zouden hebben van de indoor speeltuin. Op verzoek van de vereniging van eigenaren (VvE) van Emmaveste werden dan ook direct geluidsmetingen uitgevoerd  tijdens de opening. De geluidsmetingen werden  in en boven het speelparadijs uitgevoerd. Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat beide metingen ver onder de norm van 50db bleven. Jeroen Broekman had in overleg met de gemeente extra geluiddempende maatregelen genomen.

Jeroen Broekman is trots op zijn Speelwonderland Zeist
Jeroen Broekman is trots op zijn Speelwonderland
Zowel binnen als buiten werden geluidsmetingen uitgevoerd tijdens de opening

Vanaf zaterdag 28 januari kan door de kinderen lekker worden gesprongen op de verschillende springkussens. Ook kun je komen knutselen of een van de bijzondere spellen spelen. De entree is geheel gratis. Voor ouders is dit perfect te combineren met een middagje shoppen in Zeist. De gemeente Zeist wil graag onderzoeken met welke faciliteiten of maatregelen zij het centrum kunnen verlevendigen en de toeloop vergroten.

Kermisspelletjes zijn echt leuk
Kermisspelletjes zijn echt leuk
Kermisspelletjes zijn echt leuk
Kermisspelletjes zijn echt leuk
Prijzencircus
Circus voor jong en oud

Broekiesverhuur uit Bunnik

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More