Search
Close this search box.

Pastaworkshop: leer bij La Collina hoe je de perfecte pasta maakt

Bij La Collina, de Mediterrane traiteur op de Voorheuvel met de mooiste Italiaanse delicatessen,  zijn ze helemaal gek op verse pasta. Hun enthousiasme en kennis daarover willen zij graag delen in een workshop. Op donderdag 2 maart organiseert La Collina aan de Voorheuvel dan ook een pastaworkshop.

Opzet van de workshop
Onder begeleiding van onze pasta-expert ga je deze avond leren om zelf verse pasta te maken. Je leert de verschillende technieken en bereidingswijze. We beginnen de avond met een antipasti en glas wijn of fris en gaan dan onder de bezielende begeleiding van onze kok de keuken in. Daar gaan we aan de slag in kleine groepjes. We bereiden alle maaltijden zelf en nemen tussen het koken plaats aan de grote tafel om te genieten van de zelf bereide gerechten.

Inhoudelijke insteek van de workshop 
Facts and figures over pasta maken: verse pasta, pasta laten drogen, werken met kleurtjes
Pastadeeg maken, zelf kneden. oprollen van het deeg en werken met de pastamachine
Bereiden van vulling voor ravioli en bereiden van saus voor ravioli
Maken van tagliatelle en andere pastasoorten

Kosten: €60,- per persoon,
Locatie: Voorheuvel 73 in Zeist
Datum: donderdag 2 maart
Tijd: 18.00 – 22.00
Minimum aantal deelnemers: 8 personen
Interesse: stuur een mailtje naar info@lacollina.nl t.a.v. Laura Vrenken als je interesse hebt in deze workshop of maak een online reservering: http://lacollina.nl/events/pastaworkshop/

Deze workshop kan ook gegeven worden voor besloten gezelschappen bij een minimaal aantal van 8 personen. Leuk voor een verjaardag, personeelsuitje of familiebijeenkomst!

Pastaworkshop: Hoe maak je de perfecte pasta bij La Collina.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More