Search
Close this search box.

Nachtblind : Nachtexpositie in Territorium

Op 4 en 11 maart opent Territorium aan de van Renesselaan haar deuren voor een een nachtelijke expositie Nachtblind. Van zonsondergang tot middernacht kunt u genieten van kunst rondom het thema licht en duister.

De kunstenaars van het kunstenaarscollectief Territorium hebben zich ingespannen om deze bijzondere expositie samen te stellen. Op welke wijze werkt exposeren in de duisternis anders. 

Territorium is een collectief van jonge kunstenaars. Zij hebben gezamenlijk hebben zij hun atelier in de oude brandweer kazerne op de gemeente werf aan de Van Renesselaan 32. In de expositie tonen de volgende kunstenaars hun werk.

Nachtblind : Nachtexpositie in Territorium

Kunstenaars

  • Kevin Nieuwenhuijs
  • Maaike Kramer
  • Marjolein Witte
  • Chalkboard
  • Ellen Blom
  • André Arends i.s.m. Bartiméus

Nachtblind is te zien op
Zat. 4 mrt. 18.25 – 00.00 uur
Zat. 11 mrt. 18.38 – 00.00 uur

Nachtblind : Nachtexpositie in Territorium
Nachtblind : Nachtexpositie in Territorium

Territorium

Van Renesselaan 32
Zeist
Website: http://www.hetterritorium.nl/
Facebook: @territoriumcollectief

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More