Nachtblind : Nachtexpositie in Territorium

Op 4 en 11 maart opent Territorium aan de van Renesselaan haar deuren voor een een nachtelijke expositie Nachtblind. Van zonsondergang tot middernacht kunt u genieten van kunst rondom het thema licht en duister.

De kunstenaars van het kunstenaarscollectief Territorium hebben zich ingespannen om deze bijzondere expositie samen te stellen. Op welke wijze werkt exposeren in de duisternis anders. 

Territorium is een collectief van jonge kunstenaars. Zij hebben gezamenlijk hebben zij hun atelier in de oude brandweer kazerne op de gemeente werf aan de Van Renesselaan 32. In de expositie tonen de volgende kunstenaars hun werk.

Nachtblind : Nachtexpositie in Territorium

Kunstenaars

  • Kevin Nieuwenhuijs
  • Maaike Kramer
  • Marjolein Witte
  • Chalkboard
  • Ellen Blom
  • André Arends i.s.m. Bartiméus

Nachtblind is te zien op
Zat. 4 mrt. 18.25 – 00.00 uur
Zat. 11 mrt. 18.38 – 00.00 uur

Nachtblind : Nachtexpositie in Territorium

Nachtblind : Nachtexpositie in Territorium

Territorium

Van Renesselaan 32
Zeist
Website: http://www.hetterritorium.nl/
Facebook: @territoriumcollectief

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: