Search
Close this search box.

Sander Dekker flirt met CDA in Zeist

VVD-staatsecretaris Sander Dekker was afgelopen  zaterdag op Belcour Zeist aan het flirten met Aline Pastoor van het CDA. Zien wij de eerste tekenen van een ontluikende liefde tussen de VVD en het CDA.  De beide politici kennen elkaar uit de Haagse gemeenteraad.

Na de politieke flirt ging de staatsecretaris  op pad om een rondje te maken langs ondernemers in het centrum. De staatsecretaris was onder de indruk van de initiatieven van de ondernemers.

Natuurlijk waren er gisteren ook andere partijen aan het flyeren op het Belcour. De komende week zullen nog verschillende Haagse politici naar Zeist komen.

Sander Dekker op campagne in Zeist
Sander Dekker op campagne in Zeist
Sander Dekker op campagne in Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More