Search
Close this search box.

De Helden van Zeist Bosrun 2017 (fotoserie)

Op zondag 5 maart 2017 organiseerde de Helden van Zeist de tweede editie van de Helden van Zeist Bosrun. De Helden van Zeist hebben de afgelopen drie jaar deelgenomen aan de Roparun. Hiermee haalde zij geld op voor goede doelen. Zeistenaar Kamiel Maase, Nederlands recordhouder op de 5 KM, de 10 KM, de 30 KM en de marathon, is ambassadeur van de Helden van Zeist Bosrun. Kamiel gaf  het startschot van de bosrun. De recordhouder liep zelf mee met de 10 kilometer prestatieloop. Hij kwam veruit als snelste binnen.

Start en finish waren bij Bistro Jan op het Allurepark de Krakeling in Zeist. Het parcours liep door het bos van het Utrechts Landschap. Bekijk en bestel alle foto’s in onze fotowebshop, .

De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017
De Helden van Zeist Bosrun 2017

Na een periode van drie Roparuns in de periode 2014-2016 met een opbrengst van meer dan 42.000 euro, gaan de Helden van Zeist een nieuw avontuur aan: de Den Helder-Maastrichtloop. Een estafetteloop van 420 kilometer door Nederland op 20 en 21 mei 2017. Ons doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor twee goede doelen: Kika (Kinderen Kankervrij) en Mappa Mondo (tehuizen in Wezep, Rijswijk en Waalre waar kinderen verblijven met een levensbedreigende aandoening).


De Helden van Zeist Bosrun fotowebshop

[oypo type=”map” id=”86A0B3D1885E21AE” pref=”1″ trans=”1″]

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More