Lokale politiek gaat over tot de orde van de dag. #Lijn 43 #Axie

Daagse na de tweede kamer verkiezingen gaat de lokale politiek in Zeist over tot de orde van de dag. De SP komt in actie voor de aanpassing van de busroute van Lijn 43 Odijk N229-Zeisterweg – Zeist Busstation. De actievoerders zouden graag zien dat Lijn 43 een extra stop krijgt op de Arnhemse Bovenweg bij Hotel Kerckebosch, Heerenwegen en KSG de Breul.

Dienstregeling

Eén rit in de ochtendspits naar Zeist en één rit in de avondspits vanuit Zeist is gekoppeld aan lijn 53 om een rechtstreekse verbinding naar de Sociale Werkvoorziening Zeist mogelijk te maken.

Van maandag t/m zaterdag overdag wordt een 12-meterbus ingezet, ‘s avonds na 20.00 uur (zaterdagavond na 19.00 uur) en zondags rijdt er een 8-persoonsbus. In de zomervakantie wordt ook op zaterdag een 8-persoonsbus ingezet. In de zomer- en kerstvakantie wordt alleen in de ochtendspits 2x/uur gereden

Geschiedenis

In de afgelopen jaren is de dienstregeling van Lijn 43 ingekort en de frequentie beperkt.
Vanaf 8 december 2013 werd lijn 43 ingekort tot het traject Odijk – Zeist. De frequenties tussen Odijk en Driebergen werden verdubbeld en voortaan werd ook ‘s avonds en op zondag gereden.

Met ingang van 2 juli 2016 werd de frequentie op maandag t/m vrijdag na de ochtenspits en op zaterdag in de zomervakantie verlaagd naar 1x/uur. Ook ging lijn 43 zaterdags in de zomervakantie met een 8-persoonsbus rijden. Per 11 december 2016 werd de vakantiedienst ook in de kerstvakantie doorgevoerd en werd de route door Zeist-Kerkebosch gestrekt.

SP in Zeist voert actie voor een extra halte bij Kasteel Kerckebosch en Ksg de Breul

Bron Lijn 43: ovinnederland.nl

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: