Search
Close this search box.

“Almost Mata Hari – Lovers, Letters en Killers”

Zondagmiddag en zondagavond kunt u naar een bijzondere gevaarlijke voorstelling in de Stichtse Vrije School  “Almost Mata Hari – Lovers, Letters en Killers” is een one-woman-show uit New York die gebaseerd is op twee waargebeurde verhalen. Het gaat over de aantrekkingskracht van gevaarlijke liefdes. Deze one-woman-show wordt in Zeist geregisseerd door drama docent Myrthe Amons.

Deze voorstelling is in het Engels en wordt gespeeld door Eva Dorrepaal uit New York. Er is een kort Q&A na de voorstelling. 19 Maart om 14.00u en om 20.00u. Stichtse Vrije School, Socrateslaan 24, 3707 GL Zeist.

Actrice Ava repeteert in haar rommelige kelderwoning aan de rol van Mata Hari, de femme fatale die intieme relaties had met talloze invloedrijke mannen aan beide kanten van de frontlinies gedurende de Eerste Wereldoorlog. Op verdenking van dubbelspionage werd ze door een Frans vuurpeleton geexecuteerd. Ze weigerde een blinddoek te dragen tijdens haar terechtstelling.

Eva Dorrepaal uit New York speelt Almost Mata-Hari

Ava’s worsteling om Mata Hari tot leven te brengen, dwingt haar om haar eigen turbulente verleden met mannen onder de loep te nemen.

Ava’s geliefde Dragan was een onweerstaanbare mysticus, die als straatartiest zijn geld verdiende; een outcast uit voormalig Joegoslavie. Hij was gespecialiseerd in drie dingen: een levend standbeeld spelen op straat, vrouwen ritueel bevrijden en het openen van de chakra’s door middel van sex.

Toegang: slechts 10 Euro.

Reserveringen: m.amons@svszeist.nl
Minder geschikt voor jeugdige kijkers

Deze voorstelling is in het Engels en wordt gespeeld door Eva Dorrepaal uit New York. Er is een kort Q&A na de voorstelling. 19 Maart om 14.00u en om 20.00u. Stichtse Vrije School, Socrateslaan 24, 3707 GL Zeist.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More