Search
Close this search box.

Peter Faber sluit Wereldverteldag af tijdens Verteldiner in Figi

Meesterverteller en acteur Peter Faber sloot zondagavond de 3de wereldverteldag af in Zeist tijdens het verteldag diner in Hotel Theater Figi in Zeist. Tijdens een heerlijk drie-gangen-diner vertelde Peter Faber tussen de gangen zijn verrassende verhalen en vertel anekdotes uit zijn leven als verteller.”ik kan’t, Ik wil’t, ik doe’t, Nu”

Peter Faber vertelt in HT Figi tijdens wereldverteldag
Peter Faber vertelt in HT Figi tijdens wereldverteldag

Op zondagmiddag 19 maart a.s. gaan op zes bijzondere locaties de deuren in Zeist open voor mooie verhalen. Er is ruimte voor poëzie en muziek. Het Festival Zeist Vertelt wordt door de Werkgroep Zeist Vertelt (CultuurZeist) georganiseerd in het kader van de WereldVertelDag. Overal in de wereld worden op deze dag verhalen verteld. De vertellers beginnen hun programma van ongeveer 30 minuten om: 14.00 en om 15.15 uur.
De vertellocaties zijn:
• TorenlaanTheater, Torenlaan 38
• Idea Bibliotheek, Markt 1
• Theaterzolder Slot Zeist
• Wijnkelder De Witte Os, Lageweg 11
• Proeverij de Azijnmakerij, Maurikstraat 20
• Bezoekerscentrum De Boswerf., Prins Bernhardlaan 3

Verhalen vertellen in bibliotheek Idea tijdens wereldverteldag
Verhalen vertellen in bibliotheek Idea tijdens wereldverteldag
Verhalen vertellen in bibliotheek Idea tijdens wereldverteldag
Verhalen vertellen tijdens wereldverteldag
Verhalen vertellen tijdens wereldverteldag
Verhalen vertellen tijdens wereldverteldag
Verhalen vertellen tijdens wereldverteldag

Wereldverteldag in Zeist wordt georganiseerd door de Werkgroep Zeist Vertelt  een onderdeel van de Stichting CultuurZeist en bestaat uit vertegenwoordigers van CultuurZeist, Idea Bibliotheek, Stichting Literaire Activiteiten Zeist en enkele vertellers.

Werkgroep Zeist Vertelt organiseert naast Festival Zeist Vertelt zes keer per jaar een Vertelcafé. meer informatie op: www.cultuurzeist.nl

Peter Faber vertelt in HT Figi tijdens wereldverteldag

De Peter Faber Stichting
De Peter Faber Stichting is een ideële stichting die in 2008 door Peter Faber is opgericht. De missie is om iedereen ongeacht afkomst, achterstand of beperking de switch te laten maken van destructieve naar creatieve energie.

Peter Faber heeft de stichting opgericht om jongeren en jongvolwassenen iets te geven wat hij zelf in zijn jeugd heeft gemist: zelfvertrouwen, het besef dat je meer kunt dan je denkt en trots. Gedurende de eerste 5 jaar waren de projecten vooral gericht op Tuindorp Oostzaan; sinds 2014 ligt de focus op groot Amsterdam, maar is de stichting ook landelijk actief. Meer info: Peter Faber stichting

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More