Peter Faber sluit Wereldverteldag af tijdens Verteldiner in Figi

Meesterverteller en acteur Peter Faber sloot zondagavond de 3de wereldverteldag af in Zeist tijdens het verteldag diner in Hotel Theater Figi in Zeist. Tijdens een heerlijk drie-gangen-diner vertelde Peter Faber tussen de gangen zijn verrassende verhalen en vertel anekdotes uit zijn leven als verteller.”ik kan’t, Ik wil’t, ik doe’t, Nu”

Peter Faber vertelt in HT Figi tijdens wereldverteldag

Peter Faber vertelt in HT Figi tijdens wereldverteldag

Op zondagmiddag 19 maart a.s. gaan op zes bijzondere locaties de deuren in Zeist open voor mooie verhalen. Er is ruimte voor poëzie en muziek. Het Festival Zeist Vertelt wordt door de Werkgroep Zeist Vertelt (CultuurZeist) georganiseerd in het kader van de WereldVertelDag. Overal in de wereld worden op deze dag verhalen verteld. De vertellers beginnen hun programma van ongeveer 30 minuten om: 14.00 en om 15.15 uur.
De vertellocaties zijn:
• TorenlaanTheater, Torenlaan 38
• Idea Bibliotheek, Markt 1
• Theaterzolder Slot Zeist
• Wijnkelder De Witte Os, Lageweg 11
• Proeverij de Azijnmakerij, Maurikstraat 20
• Bezoekerscentrum De Boswerf., Prins Bernhardlaan 3

Verhalen vertellen in bibliotheek Idea tijdens wereldverteldag

Verhalen vertellen in bibliotheek Idea tijdens wereldverteldag

Verhalen vertellen in bibliotheek Idea tijdens wereldverteldag

Verhalen vertellen tijdens wereldverteldag

Verhalen vertellen tijdens wereldverteldag

Verhalen vertellen tijdens wereldverteldag

Verhalen vertellen tijdens wereldverteldag

Wereldverteldag in Zeist wordt georganiseerd door de Werkgroep Zeist Vertelt  een onderdeel van de Stichting CultuurZeist en bestaat uit vertegenwoordigers van CultuurZeist, Idea Bibliotheek, Stichting Literaire Activiteiten Zeist en enkele vertellers.

Werkgroep Zeist Vertelt organiseert naast Festival Zeist Vertelt zes keer per jaar een Vertelcafé. meer informatie op: www.cultuurzeist.nl

Peter Faber vertelt in HT Figi tijdens wereldverteldag

De Peter Faber Stichting
De Peter Faber Stichting is een ideële stichting die in 2008 door Peter Faber is opgericht. De missie is om iedereen ongeacht afkomst, achterstand of beperking de switch te laten maken van destructieve naar creatieve energie.

Peter Faber heeft de stichting opgericht om jongeren en jongvolwassenen iets te geven wat hij zelf in zijn jeugd heeft gemist: zelfvertrouwen, het besef dat je meer kunt dan je denkt en trots. Gedurende de eerste 5 jaar waren de projecten vooral gericht op Tuindorp Oostzaan; sinds 2014 ligt de focus op groot Amsterdam, maar is de stichting ook landelijk actief. Meer info: Peter Faber stichting

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.