Search
Close this search box.

Elektrische fietsen voor gasten van Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi Zeist  biedt vanaf heden de mogelijkheid aan haar gasten om snel, eenvoudig en gezond per fiets te genieten van het Zeist en de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Voor de verhuur van elektrische en gewone fietsen is Figi een samenwerkingsverband aangegaan met BOVAG Leasefiets en JUIZZ

‘Het aanschaffen van fietsen is natuurlijk niet zo moeilijk’ aldus Victoria Ruijs, directeur van Hotel Theater Figi Zeist. ‘Je gaat naar de winkel, zoekt wat uit en betaalt. Wij willen graag echte service bieden aan onze logees, die hier een fiets huren om er een dagje mee op uit te trekken. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een leverancier die ons niet alleen fietsen levert, maar ook zekerheid biedt van kwaliteit. Een pechhulp-service en het onderhoud is direct voor de komende jaren afgekaart. Zo kunnen wij ons richten op nog meer comfort en plezier voor onze gasten!’

Leaseovereenkomst

Het antwoord is gevonden bij een leaseovereenkomst van BOVAG Leasefiets. De partij hierachter is Friesland Leae en de fietsen worden geleverd door JUIZZ. Samen hebben zij een maatwerk oplossing geboden waarbij de focus ligt op bedrijfzekerheid van de fietsen en het ontzorgen van Figi.

Hotel Theater Figi Zeist verhoogt de servicebeleving met de inzet van normale en elektrische fietsen biedt Figi. In samenwerking met Juizz en Bovag Fietslease.

Johannes de Bruin, verantwoordelijk voor de zakelijk markt bij JUIZZ, is geen onbekende in Zeist. Hij werkte een aantal jaren voor Het Rijwielpaleis. Hij vindt het prachtig, dat hij deze samenwerking tussen BOVAG Leasefiets, Juizz en HT Figi  in Zeist heeft kunnen sluiten ‘Gezamenlijk is er tot een oplossing gekomen die uniek is in de markt met als belangrijkste doel: het plezier van de eindgebruiker.’

Rondje op het Rond.

Op donderdag 23 maart werden de fietsen afgeleverd voor de deur van Figi. Tijd voor een klein feestje waarbij de fietsen werden overhandigd en meteen door Directeur Victoria Ruijs in gebruik werden genomen. Samen met haar broer Diderik Ruijs en Johannes de Bruijn van Juizz en Peter Storm, van BOVAG Leasefiets maakte zij een vrolijk rondje op het Rond.

Hotel Theater Figi Zeist verhoogt de servicebeleving met de inzet van normale en elektrische fietsen biedt Figi. In samenwerking met Juizz en Bovag Fietslease.
Hotel Theater Figi Zeist verhoogt de servicebeleving met de inzet van normale en elektrische fietsen biedt Figi. In samenwerking met Juizz en Bovag Fietslease.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More