Search
Close this search box.

Zeist rolde de rode loper uit over de Slotlaan (Fotoserie)

Tijdens de eerste prachtige lente zaterdag van 2017 rolde de ondernemers in het centrum van Zeist de rode loper uit over de Slotlaan. Deze rode loper was het afgelopen weekend één van de langste catwalks van Nederland. De modellen en mannequins liepen om 13:00 en om 15:00 heen en terug over de lengte van het winkelgebied op de Slotlaan. Alle foto’s van deze fotoserie zijn te bekijken en te bestellen in onze fotowebshop.Bekijk en bestel alle foto’s in onze fotowebshop .

Vanaf het trottoir en de terrassen kon er worden genoten van een prachtige presentatie door de ondernemers uit het centrum. Tussen de shows door kwam er een bekende Zeister vlogger langs schieten. Het was de tweede keer dit jaar dat  de rode loper werd uitgerold. Eerder gebeurde dat tijdens de presentatie van de najaarsmode van 2016 eind september.

De ondernemers van het centrum organiseren iedere laatste weekend van de maand een evenement in het centrum. Deze evenementen vallen samen met de koopzondagen. Een uitgebreide serie is ook te bekijken in een album op de Facebook pagina van ZeistinBeeld.nl

Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist
Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist
Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist
Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist
Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist
Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist
Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist
Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist
Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist
Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist
Zeister mode over de rode loper op de Slotlaan in Zeist

 

Bekijk en bestel alle foto’s ook van andere evenementen in onze Zeistinbeeld webshop.
 

Fotowebshop

[oypo type=”map” id=”A47F9FC9AAEB1AA1″ nonav=”1″ pref=”1″ trans=”1″]

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More