Search
Close this search box.

De incrowd aanwezig bij het Lourens Luxury Event in Kerckebosch

Zondag 2 april kwam de hele society naar het Lourens Luxury event in Kasteel Kerckebosch. De incrowd van het sponsored magazine Lourens J.C. kon genieten van wervelende modeshows, chique juwelen, prachtige sieraden, exclusieve horloges,  luxe bags, hats en accessories en fraaie auto’s.

Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch
Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Verschillende andere Zeisterse bedrijven zoals Wijnkoperij De Witte Os en Juwelier van der Weerd Janssen presenteerde zich op het evenement. Voor Bas de Jong van  Wijnkoperij De Witte Os was het een goede gelegenheid om zijn clientèle te laten weten dat ze vanaf heden alleen nog gevestigd zijn aan de Lageweg in Zeist.

De modeshow werden gelopen door professionele catwalks modellen van Emma Mode uit Culemborg.

Slotlaan Juwelier van der Weerd Janssen was aanwezig op het Lourens Luxury Event
Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Ingar Sloothaak Eigenaar van Kasteel Kerckebosch kijkt tevreden terug op de zondagmiddag. ‘Wat een fantastisch evenement was het afgelopen zondag. Op naar de volgende mooie events in ons prachtige kasteel’ Het kasteel lag er heerlijk bij in een vroeg lente zonnetje.

De goodie bags staan klaar voor de bezoekers van het Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Kasteel Kerckebosch
Arnhemse Bovenweg 31
3708 AA Zeist
030 – 692 66 66
info@kasteelkerckebosch.com

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More