De incrowd aanwezig bij het Lourens Luxury Event in Kerckebosch

Zondag 2 april kwam de hele society naar het Lourens Luxury event in Kasteel Kerckebosch. De incrowd van het sponsored magazine Lourens J.C. kon genieten van wervelende modeshows, chique juwelen, prachtige sieraden, exclusieve horloges,  luxe bags, hats en accessories en fraaie auto’s.

Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Verschillende andere Zeisterse bedrijven zoals Wijnkoperij De Witte Os en Juwelier van der Weerd Janssen presenteerde zich op het evenement. Voor Bas de Jong van  Wijnkoperij De Witte Os was het een goede gelegenheid om zijn clientèle te laten weten dat ze vanaf heden alleen nog gevestigd zijn aan de Lageweg in Zeist.

De modeshow werden gelopen door professionele catwalks modellen van Emma Mode uit Culemborg.

Slotlaan Juwelier van der Weerd Janssen was aanwezig op het Lourens Luxury Event

Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Ingar Sloothaak Eigenaar van Kasteel Kerckebosch kijkt tevreden terug op de zondagmiddag. ‘Wat een fantastisch evenement was het afgelopen zondag. Op naar de volgende mooie events in ons prachtige kasteel’ Het kasteel lag er heerlijk bij in een vroeg lente zonnetje.

De goodie bags staan klaar voor de bezoekers van het Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Kasteel Kerckebosch
Arnhemse Bovenweg 31
3708 AA Zeist
030 – 692 66 66
info@kasteelkerckebosch.com

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: