Search
Close this search box.

De incrowd aanwezig bij het Lourens Luxury Event in Kerckebosch

Zondag 2 april kwam de hele society naar het Lourens Luxury event in Kasteel Kerckebosch. De incrowd van het sponsored magazine Lourens J.C. kon genieten van wervelende modeshows, chique juwelen, prachtige sieraden, exclusieve horloges,  luxe bags, hats en accessories en fraaie auto’s.

Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch
Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Verschillende andere Zeisterse bedrijven zoals Wijnkoperij De Witte Os en Juwelier van der Weerd Janssen presenteerde zich op het evenement. Voor Bas de Jong van  Wijnkoperij De Witte Os was het een goede gelegenheid om zijn clientèle te laten weten dat ze vanaf heden alleen nog gevestigd zijn aan de Lageweg in Zeist.

De modeshow werden gelopen door professionele catwalks modellen van Emma Mode uit Culemborg.

Slotlaan Juwelier van der Weerd Janssen was aanwezig op het Lourens Luxury Event
Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Ingar Sloothaak Eigenaar van Kasteel Kerckebosch kijkt tevreden terug op de zondagmiddag. ‘Wat een fantastisch evenement was het afgelopen zondag. Op naar de volgende mooie events in ons prachtige kasteel’ Het kasteel lag er heerlijk bij in een vroeg lente zonnetje.

De goodie bags staan klaar voor de bezoekers van het Lourens Luxury Event in Kasteel Kerckebosch

Kasteel Kerckebosch
Arnhemse Bovenweg 31
3708 AA Zeist
030 – 692 66 66
info@kasteelkerckebosch.com

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More