Meebrullen op 22 Stones nummers in het Beauforthuis

Het Beauforthuis organiseerde zondag 23 april een sing-along op nummers van de Rolling Stones. De zaal mocht lekker meezingen met de grootste hits van deze legendarische popgroep. Onder leiding van  pianist Peter Elbertse en zijn band werden 22 Stones nummers ten gehore gebracht.

Het werd een semi-akoestisch concert waar de hits van The Rolling Stones van It’s all over now tot Harlem Shuffle de revue passeerden. Teksten  van de nummer waren voor iedereen handzaam gebundeld in een kleine liederenbundel.

De rol van drummer en bas werd aan het publiek overgelaten. De band bestond uit: Ben Vreeburg, zang;Barend Lapperre, zang; Pascal Bloemers, gitaar en bandleider Peter Elbertse op piano.

Meebrullen op nummers van de Rolling Stones in het Beauforthuis.

Meebrullen op nummers van de Rolling Stones in het Beauforthuis.

Meebrullen op nummers van de Rolling Stones in het Beauforthuis.

Bij het nummer  Honky Tonk Women kregen zij voor de leadzang hulp uit het publiek.

Meebrullen op nummers van de Rolling Stones in het Beauforthuis.

Meebrullen op nummers van de Rolling Stones in het Beauforthuis.

Meebrullen op nummers van de Rolling Stones in het Beauforthuis.

Voor en na het concert kon een ieder de keel smeren met drankje en een hapje van het Theatercafé van het Beauforthuis!

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.