Search
Close this search box.

‘Smoothie operators’ bij Calidad op de 1ste Hogeweg

De smoothie operators van Calidad zijn helemaal klaar met de koudegolf van de afgelopen weken. “Half april hadden we al een lekker terras-temperatuurtje op ons terras aan de 1ste Hogeweg”, aldus Mehdi.  Meteen tijd om iets nieuws te proberen in het centrum van Zeist. Een Smoothiebar is weer eens wat anders dan alsmaar koffie, die je zo langzamerhand op iedere straathoek in Zeist kan drinken. .

De jonge ondernemers Mehdi, Dennis en Carlos weten het zeker: er is volop markt voor hun smoothies. Veel fruit, veel vitamines en ontzettend veel smaak – wie zegt daar nou ‘nee’ tegen? Zo gezegd en zo gedaan. Half april installeerde zij bij de zij-ingang van Calidad een uitbreidde smoothie-bar.

Smoothie operators klaar voor de zomer
Smoothie operators klaar voor de zomer
Tropische frisse verrassing in vers fruit
Tropische frisse verrassing in vers fruit

De afgelopen weken was de smoothiebar even onzichtbaar, te koud. Als het aan de mannen van Calidad ligt is de Smoothiebar vanaf Koningsdag de hele zomer te vinden op de stoep van de 1ste Hogeweg.

Mehdi, Dennis en Carlos weten het zeker: er is volop markt voor hun smoothies.
Een tropische verrassing met veel vers fruit

Calidad Zeist
1e hogeweg 5
3701 HG Zeist

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag – zaterdag: 09:00 – 18:00

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More