‘Smoothie operators’ bij Calidad op de 1ste Hogeweg

De smoothie operators van Calidad zijn helemaal klaar met de koudegolf van de afgelopen weken. “Half april hadden we al een lekker terras-temperatuurtje op ons terras aan de 1ste Hogeweg”, aldus Mehdi.  Meteen tijd om iets nieuws te proberen in het centrum van Zeist. Een Smoothiebar is weer eens wat anders dan alsmaar koffie, die je zo langzamerhand op iedere straathoek in Zeist kan drinken. .

De jonge ondernemers Mehdi, Dennis en Carlos weten het zeker: er is volop markt voor hun smoothies. Veel fruit, veel vitamines en ontzettend veel smaak – wie zegt daar nou ‘nee’ tegen? Zo gezegd en zo gedaan. Half april installeerde zij bij de zij-ingang van Calidad een uitbreidde smoothie-bar.

Smoothie operators klaar voor de zomer

Smoothie operators klaar voor de zomer

Tropische frisse verrassing in vers fruit

Tropische frisse verrassing in vers fruit

De afgelopen weken was de smoothiebar even onzichtbaar, te koud. Als het aan de mannen van Calidad ligt is de Smoothiebar vanaf Koningsdag de hele zomer te vinden op de stoep van de 1ste Hogeweg.

Mehdi, Dennis en Carlos weten het zeker: er is volop markt voor hun smoothies.

Een tropische verrassing met veel vers fruit

Calidad Zeist
1e hogeweg 5
3701 HG Zeist

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag – zaterdag: 09:00 – 18:00

Voor Jou Uitgezocht