Search
Close this search box.

Nieuwe Uit in Zeist feestelijk binnengefietst in Figi

Marketing stagiere Emilie de Mooij fietste de ‘nieuwe Uit in Zeist Gids’ naar binnen tijdens de feestelijke presentatie van het nieuwe theater programma 2017-2018 in Zeist.

Feestelijke lancering nieuwe Uit in Zeist gids en nieuw theaterprogramma!
Vanmiddag is de vernieuwde Uit in Zeist feestelijk gelanceerd met het culturele programma van de Zeister podia en andere cultuurmakers.  Marketing stagiere Emilie de Mooij fietste de nieuwe ‘Uit in Zeist Gids’ naar binnen tijdens de feestelijke presentatie van het nieuwe theater programma 2017-2018 in Zeist. 

Alle voorstellingen lekker compact in één handzame Uitgids. Een product van de podia (Poppodium De Peppel, Slottuintheater, KunstenHuis, Theater Slot Zeist, Torenlaantheater, Theater Figi en Beauforthuis) en andere culturele organisaties! Voor deze en alle andere evenementen in Zeist kunt u altijd kijken op de agenda van ZeistinBeeld.nl/agenda

Marketing stagiere Emilie de Mooij fietste de nieuwe “Uit in Zeist Gids’ naar binnen fietsen tijdens de feestelijke presentatie van het nieuwe theater programma 2017-2018 in Zeist.
Wethouder Marcel Fluitman en vertegenwoordigers van verschillende podia nemen de gids in ontvangst

Tijdens de openbare publiekspresentatie kreeg het publiek al een cultureel voorproefje van een optreden van On Stage winnaars EDC3, de showdansgroep van EDC Dans o.l.v. Penny de Jager, een optreden van Jos Roof, medewerker van het KunstenHuis en een vrolijk en  inspirerend introductiefilmpje over de Zeister podia.  Wethouder Fluitman bedankte de Zeister culturele organisaties met het bruisende nieuwe culturele programma.

Vernieuwd theaterprogramma Theater Figi!

Figi vernieuwt, inclusief haar theaterprogramma!
Victoria Ruijs (directeur Figi) over de nieuwe programmering: “Ik ben heel trots dat wij in seizoen 17-18 met Theater Figi een nieuwe weg inslaan. Meer jeugd (Dummie de Mummie), meer cabaret (Cabarestafette met aanstormend cabarettalent), meer dans (SoYouThinkYouCanStoelenDans), meer kleur (de Braboneger) en meer theater (veel meer voorstellingen!) in Zeist! Dit alles mooi samengevat met de andere Zeister podia in de nieuwe kleine Uit in Zeist! Ook Theater Figi zelf krijgt een make-over, het Atrium wordt meer een theaterlobby waar je tijdens de portemonneeloze pauze heerlijk kan genieten van je glas witte wijn.”

Met nog meer muziek! o.a. Spinvis, Fresku, Trijntje, Licks & Brains, The Five Great Guitars (Harry Sacksioni, Eric Vaarzon Morel, Jan Kuiper, Digmon Roovers en Zou Diarra) en Steve Harley (i.s.m. Poppodium De Peppel).
Nog meer cabaret! Met o.a. Louise Korthals & Dolf Jansen, Daniël Arends, Vrijdag & Sandifort, Braboneger Steven Brunswijk, Anne Neuteboom , Velduis & Kemper, Eva Crutzen, Jörgen Rayman, Tineke Schouten en Ronald Snijders.
Nog meer voor kinderen en jeugd! Met o.a. SoYouCanThinkYouCanStoelendans (6+) van Introdans jeugd, Baby-, Dreumes- en Peuterconcerten en Buurman en Buurman (3+).
En prachtige toneelvoorstellingen, zoals de spraakmakende voorstelling Terror, Dad van Nasrdin Dchar, Het Achterhuis (Anne Frank) en de 5 uur durende marathonvoorstelling The Nation.
En echte klassiekers, zoals La Traviata, de opera van Giuseppe Verdi. De Notenkraker, het ballet van Tsjaikovski. Musicals zoals Tina, You’re The Top en From Sammy with Love.
En meer: Theatercolleges, dans, zondagmiddagconcerten, JongTalent, Filmhuis Films, Kunstfilms i.s.m. Galerie Kortom!

Het team van Digi bewondert de nieuwe Uit in Zeist Gids

Ticketverkoop Theater Figi

De abonnementverkoop van Theater start vrijdag 19 mei om 17:00 uur.
Koop je abonnement via figi.nl/theater.
De losse ticketverkoop start vrijdag 2 juni 2017.
Bekijk de Uit in Zeist ook online > figi.nl/uitinzeist
Download de Uit In Zeist en het bestelformulier van Theater Figi via > figi.nl/uitinzeist

Het Figi theaterprogramma staat ook in de nieuwe Uit in Zeist, o.a. verkrijgbaar bij Hotel Theater Figi, Beauforthuis, Poppodium De Peppel, KunstenHuis De Bilt-Zeist, Slot Zeist en Bibliotheek IDEA.

Voor deze en alle andere evenementen in Zeist kunt u altijd kijken op de agenda van ZeistinBeeld.nl/agenda

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More