Search
Close this search box.

34ste Zeister Slot Toernooi fast-pitch softball tijdens Pinksterweekend

Tijdens Pinksteren (3-5 juni) organiseert HSV Phoenix uit Zeist voor de 34ste keer het Zeister Slot Toernooi. Tijdens dit toernooi strijden de beste men’s fast-pitch softball (club)teams van Europa om de eerste prijs.

Dit jaar doen de volgende teams mee:

1) Caribenos de la Laguna (winnaar 2016) (Spanje)
2) Horsholm Hurricanes (Denemarken)
3) Meteors (Engeland)
4) Hoboken Pioneers ( België)
5) Germany national team
6) Czech Rep U19 national team
7) Netherlands national team

Het hele weekend worden er wedstrijden op hoog niveau gespeeld. De sfeer om de velden is gezellig en het belangrijkste, de toegang is gratis! Kom dit pinksterweekend een hamburger eten op de velden van HSV Phoenix op Sportpark Blikkenburg in Zeist en maak kennis met deze veelzijdige sport.

Meer informatie over het Zeister Slot Tournooi hier 

Zeister Slottoernooi Softbal gewonnen door Los Carubenos
Zeister Slottoernooi Softbal gewonnen door Los Carubenos

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More