Search
Close this search box.

Zaterdag 12 augustus is het Walkartpark gevuld met kunst, nijverheid & Food

Zaterdag 12-8 is het Walkartpark gevuld met kunst, nijverheid & Food. Van 10:00 tot 17:00 bij 140 kramen verdeeld in het kunstplein het nijverheidsplein en het foodplein in het walkartpark aan de slotlaan in Zeist. De Walkartmarkt wordt georganiseerd door Cultuurzeist #Zeist

De WalkArtMarkt is dit jaar met meer kramen dan ooit.

Zaterdag 12 augustus komt er traditiegetrouw een einde aan de zomerstilte in Zeist met de WalkArtMarkt.  Cultuur Zeist heeft ook dit jaar weer een groot aantal makers van kunst en kunstnijverheid bij elkaar weten te brengen in het vernieuwde Walkartpark. Ruim 140 kramen staan gevuld klaar voor de bezoekers. De kramen zijn vol met beelden, textiele vormgeving, keramiek, schilderijen, tekeningen, origami, poppen en nog veel meer.

Verschillende deelnemers geven workshops en demonstraties in hun kraam en vertellen over hun werk. Er is  meer te doen zoals optredens van dichters van het Taalpodium, buikdanseres Hadyr, Hester van EDC Dans, duo Pica Loco en duo Banus & De Ridder en zanggroep Alomtonen Zeist.

Kunstzinnigheid aan der slotlaan op de Walkartmarkt
De zonnebloembus is dit jaar weer aanwezig bij de vernieuwde ingang van het park
De zonnebloembus is dit jaar weer aanwezig bij de vernieuwde ingang van het park

Foodplein met activiteiten voor kinderen

Op het centrale Foodplein staan diverse kramen met lekkernijen. Rondom het foodplein zijn verschillende activiteiten voor kinderen. Zoals de ezels van de Ezelsociëteit, een bellenblazer, bodypainter en het vijlen van gipsblokken.

Op het podium bij het Foodplein zijn doorlopend optredens te zien van dichters, zangers en …. Zie onder.

De vrijwilligers van cultuurzeist doen er alles aan om het evenement in goede banen te leiden.
De vrijwilligers van cultuurzeist doen er alles aan om het evenement in goede banen te leiden.

Op het podium treden diverse artiesten op:

 • Fon Sengers Dichterspodium  10.30 – 11.00 uur
 • Zanggroep Alomtonen Zeist 11.00 – 11.30 uur
 • EDC Dans met Hester 11.30 – 12.00 uur
 • Duo Pica Loco 12.00 – 12.30 uur
 • EDC Dans met Hester 12.30 – 13.00 uur
 • Zanggroep Alomtonen Zeist13.00 – 13.30 uur
 • Duo Banus & De Ridder 13.30 – 14.00 uur
 • Fon Sengers Dichterspodium 14.00 – 14.30 uur
 • Buikdanseres Hadyr 14.30 – 15.00 uur
 • Duo Picaloco 15.00 – 15.30 uur
 • Buikdanseres Hadyr 15.30 – 16.00 uur
 • Duo Banus & De Ridder 16.00 – ……. uur
 • (wijzigingen voorbehouden)

Gratis entree, zaterdag 12 augustus, 10.00-17.00 uur. Bij het Slot Zeist kunt u gratis parkeren.

Meer informatie op de site van cultuurzeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More