Walkartmarkt ondanks valse start groot succes

Ruim 140 kramen stonden gevuld klaar voor de bezoekers in het park aan de slotlaan. In de kramen een keur aan beelden, textiel, vormgeving, keramiek, schilderijen, tekeningen, origami, poppen en nog veel meer. Deze editie van de WalkArtMarkt had meer kramen dan ooit tevoren. Door de diverse stortbuien kwam de markt ’s ochtends maar moeilijk op gang. De standhouders en bezoekers werden meerdere keren overvallen door fikse regenbuien. Het bleek slechts een valse start te zijn.

hoedjes kijken

hoedjes kijken

Kunstenaarscollectief De Toets was uitgebreid aanwezig

Kunstenaarscollectief De Toets was uitgebreid aanwezig

Walkartmarkt vol kunst en kunstnijverheid in het Walkartpark

Riena Teuben vindt een leuke ketting

Riena Teuben vindt een leuke ketting

Walkartmarkt vol kunst en kunstnijverheid in het Walkartpark

‘S middags trok het open het lekker op en werd het gezellig druk bij alle kraampjes vol kunst en kunstnijverheid. Er waren ook nog een aantal demonstraties en workshops waaraan kon worden deelgenomen. Rondom de kraam van De Toets kon je onder ander voor €10,— je portret laten schilderen door Elfi Ramar Mischitz of door andere kunstenaars van dit kunstenaarscollectief. Op het centrale foodplein genoten de bezoekers van lekkere hapjes en drankjes van verschillende bekende Zeisters roodtrucks. Ondertussen konden zij genieten van optredens op het podium.

Walkartmarkt vol kunst en kunstnijverheid in het Walkartpark

Walkartmarkt vol kunst en kunstnijverheid in het Walkartpark

Genieten van een ijsje

Voor de bezoekers, standhouders was ook dit evenement van Cultuur Zeist ondanks het slechte weer ’s ochtends een succes.

Voor Jou Uitgezocht