Search
Close this search box.

Walkartmarkt ondanks valse start groot succes

Ruim 140 kramen stonden gevuld klaar voor de bezoekers in het park aan de slotlaan. In de kramen een keur aan beelden, textiel, vormgeving, keramiek, schilderijen, tekeningen, origami, poppen en nog veel meer. Deze editie van de WalkArtMarkt had meer kramen dan ooit tevoren. Door de diverse stortbuien kwam de markt ’s ochtends maar moeilijk op gang. De standhouders en bezoekers werden meerdere keren overvallen door fikse regenbuien. Het bleek slechts een valse start te zijn.

hoedjes kijken
hoedjes kijken
Kunstenaarscollectief De Toets was uitgebreid aanwezig
Kunstenaarscollectief De Toets was uitgebreid aanwezig
Walkartmarkt vol kunst en kunstnijverheid in het Walkartpark
Riena Teuben vindt een leuke ketting
Riena Teuben vindt een leuke ketting
Walkartmarkt vol kunst en kunstnijverheid in het Walkartpark

‘S middags trok het open het lekker op en werd het gezellig druk bij alle kraampjes vol kunst en kunstnijverheid. Er waren ook nog een aantal demonstraties en workshops waaraan kon worden deelgenomen. Rondom de kraam van De Toets kon je onder ander voor €10,— je portret laten schilderen door Elfi Ramar Mischitz of door andere kunstenaars van dit kunstenaarscollectief. Op het centrale foodplein genoten de bezoekers van lekkere hapjes en drankjes van verschillende bekende Zeisters roodtrucks. Ondertussen konden zij genieten van optredens op het podium.

Walkartmarkt vol kunst en kunstnijverheid in het Walkartpark
Walkartmarkt vol kunst en kunstnijverheid in het Walkartpark
Genieten van een ijsje

Voor de bezoekers, standhouders was ook dit evenement van Cultuur Zeist ondanks het slechte weer ’s ochtends een succes.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More