Search
Close this search box.

Slotlaan neemt afscheid van het asfalt

De slotlaan krijgt een nieuw wegdek. De asfalt laag wordt door de aannemer verwijdert

Op maandag 14 augustus is de aannemer begonnen met het verwijderen van de asfaltlaag in de Slotlaan. Als eerste wordt het asfalt verwijdert in het gedeelte tussen de Jagerlaan en de Steynlaan. De nieuwe rijbaan zal worden aangelegd met klinkers. Hiermee krijgt de Slotlaan een vriendelijker karakter.

Laagje voor laagje wordt het asfalt weggefreesd
Laagje voor laagje wordt het asfalt weggefreesd
Het wegdek voor de Reünie wordt weggehaald.
Op de Slotlaan is de BAM begonnen met het verwijderen van de asfaltlaag.

Podium

Het plein tussen het Pastalokaal en de Reünie wordt in deze uitvoering ook meegenomen.  Op het plein komt ook een podium voor optredens.

Verkeersomleidingen

Zolang de nieuwe bestrating nog niet is aangelegd is, doorrijden op de Slotlaan niet meer mogelijk. De verkeersomleiding staat in de directe omgeving aangegeven en zal op de actuele situatie worden aangepast. Het autoverkeer rijdt via de Slotlaan-Jagerlaan. De Slotlaan blijft verder bereikbaar.

Actuele informatie is te vinden op de site: CentrumZeistVernieuwd.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More