Slotlaan neemt afscheid van het asfalt

Op maandag 14 augustus is de aannemer begonnen met het verwijderen van de asfaltlaag in de Slotlaan. Als eerste wordt het asfalt verwijdert in het gedeelte tussen de Jagerlaan en de Steynlaan. De nieuwe rijbaan zal worden aangelegd met klinkers. Hiermee krijgt de Slotlaan een vriendelijker karakter.

Laagje voor laagje wordt het asfalt weggefreesd

Laagje voor laagje wordt het asfalt weggefreesd

Het wegdek voor de Reünie wordt weggehaald.

Op de Slotlaan is de BAM begonnen met het verwijderen van de asfaltlaag.

Podium

Het plein tussen het Pastalokaal en de Reünie wordt in deze uitvoering ook meegenomen.  Op het plein komt ook een podium voor optredens.

Verkeersomleidingen

Zolang de nieuwe bestrating nog niet is aangelegd is, doorrijden op de Slotlaan niet meer mogelijk. De verkeersomleiding staat in de directe omgeving aangegeven en zal op de actuele situatie worden aangepast. Het autoverkeer rijdt via de Slotlaan-Jagerlaan. De Slotlaan blijft verder bereikbaar.

Actuele informatie is te vinden op de site: CentrumZeistVernieuwd.nl

Voor Jou Uitgezocht