Search
Close this search box.

Iedere woensdagmiddag happen in het Walkartpark

Iedere woensdagmiddag en de laatste zondag van de maand staan er verschillende foodtrucks in het Walkartpark aan de Slotlaan. Zo kon je een paar weken geleden een heerlijk harinkje happen bij de Haringkar van Patrick Smit uit Soesterberg en was er ook carpaccio van de Carpaccio Keet, roti-wraps en bara’s. Deze week  is er bijvoorbeeld Passionate Italia met pizza’s uit een echte houtskooloven. Gemiddeld staan er drie verschillende foodtrucks in het park

Bij het begin van dit project, half juni, hebben zich ongeveer 10 horeca ondernemers gemeld, die afwisselend op woensdagmiddag hun foodtruck zullen gaan neerzetten op het mooiste en grootste terras van Zeist. Jammer genoeg is nog niet iedereen in Zeist op de hoogte van deze bijzondere horecagelegenheid in het Walkartpark. Samen met de gemeente moet de promotie zeker worden opgepakt.

Sateh, crepes en meer

Andere foodtrucks die regelmatig hun waren aanbieden zijn onder andere een omgebouwde brandweerwagen waaruit sateh verkocht wordt van Sandra.  Passione Italy zal naast pizza ook andere Italiaanse specialiteiten verkopen. Mendel en Maghalie met hun Crêpes de Camion zijn ook regelmatig tussen de andere kraampjes te vinden. Zo is er voor ieder wat wils.

Gezellig plekje om te eten in het park.
Gezellig plekje om te eten in het park.

De foodtrucks mogen in het Walkartpark van de gemeente tot 23.00 uur open blijven. Door het onlangs opgeknapte monumentale park open te stellen voor eettentjes, wordt het park levendiger en wordt het een gezellige ontmoetingsplek voor Zeistenaren. Zolang het droog is het een uitstekende plek om lekker buiten te zijn. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er een vaste horeca bestemming in het park komt. Tot dat er een definitief besluit is gevallen is het Walkartpark het domein van de Zeister Foodtrucks.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More